CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız - Son Dakika
Politika

CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız

Ellerindeki 11 büyükşehrin üstüne Bursa, Balıkesir, Manisa, Denizli ve Trabzon'u ekleyeceklerini ifade eden CHP lideri Özgür Özel, "Giresun'u Sinop'u kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" dedi.

28.03.2024 12:04  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler için son düzlüğe girilirken Halk TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel iddialı değerlendirmelerde bulundu.

5 BÜYÜKŞEHİR İÇİN İDDİALI KONUŞTU

11 büyükşehrin üstüne 5 büyükşehri daha ekleyeceklerini ifade eden Özel, "Bir kere Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'nin dördünü de alsak şaşırmam. Giresun'u Sinop'u kazanacağız ve Trabzon'un merkezini kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" dedi.

"HER ANKET BİR ÖNCEKİNDEN İYİ GELDİ"

Sonucu en çok merak edilen İstanbul seçimlerine de değinen Özel, "Her anket bir öncekinden Ekrem Başkan için iyi geldi. Öyle olunca trend hep yukarıya doğru gitti. İddialı bir şey söylemiyim ama şunu söyleyeyim, hani haksızlığa uğradı ikinci seçim oldu ya ben ikinci seçimdeki farkı artıracağını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özel\'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız

Son Dakika Politika CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Davut Kochan: Neremle güleyim ?? 383 411 Yanıtla
    Ömer Özen: bu sefer neremle ağlayayımdır o 144 104 yıldıray yanık: emekliler büyük darbe vuracak Erdoğana 135 60 özcan özdemir: denizli olarak cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP cikmisti artık bu belediye seçimi ne çıkar bilmem ama oylar cumhura degil 100 53 huseyin ergun: Öyle demeyin alır mı alır. Alır da sonrasını ne yaparlar bilemem. Heykel mi dikerler.. Pkk konseri mi düzenlerler artık orasını bilemem. Bildiğim tek şey hizmet üretemeyecekleri. 17 20
  • Tarık yılmaz: Emekliler kızgın bu sefer doğru söylüyor 508 155 Yanıtla
  • Suleyman Dag: Özer c.baskanligi seçimlerinden ` oranı unutma vatandaş sana ne diyeceğini iyi bilir sen mevcut büyükşehirlerin hiç birine sahip olamazsın. 191 261 Yanıtla
    HAKAN YORULMAZ: M al saydığı illerdeki 23 seçimlerinideki oranlara bak 23 43
  • Abuzer Kadayıf: Seloya selamın faydaları 153 219 Yanıtla
  • Orhan Metin: Yasin genç sen çok şey alırsın anlarsin 87 65 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement