Ankara Kulislerinde "Ali Babacan İstifa Etti" İddiası - Son Dakika
Politika

Ankara Kulislerinde "Ali Babacan İstifa Etti" İddiası

Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, programlarında olmayan uzun bir görüşme gerçekleştirince kulislerde "Babacan istifa etti" iddiası yayıldı.

25.02.2015 21:33  Güncelleme: 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası'nı eleştirmesinden bir saat sonra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sürpriz bir şekilde Başbakanlık Konutu'nda bir araya gelmesi heyecan yarattı.

KULİSLERDE "BABACAN İSTİFA ETTİ" İDDİASI

Görüşme uzayınca 'Babacan istifa etti' iddiası Ankara kulislerinde yayıldı. Babacan yaklaşık 2. 5 saat içeride kalınca kulislerdeki Babacan'ın istifası söylentisine, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa ettiği söylentileri eklendi. Ancak hem Başbakanlık hem de Babacan'a yakın kaynaklar bu iddiaları yalanladı.

2.5 SAATLİK GÖRÜŞME

Yaklaşık 2.5 saatlik görüşmenin bir kısmında Babacan'ın görüşme için bir süre beklediği öğrenilirken Başbakanlık kaynakları Davutoğlu ile Babacan'ın görüşmesinin geçen perşembe günü kesinleştiğini savundu. Kaynaklar, gündem maddesinin ise Davutoğlu'nun G-20 dönem başkanı olarak 3-7 Mart tarihleri arasında New York'ta yapacağı toplantılar olduğunu, Babacan'ın istifasının söz konusu olmadığını söylediler.

Babacan, Başbakanlık Konutu'ndaki görüşmesinin ardından ise Hazine'ye geçerken Davutoğlu da MYK toplantısı için AK Parti Genel Merkezi'ne gitti.

BAKAN YILDIZ'DAN AÇIKLAMA

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, TBMM Genel Kurulunda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa ettiği yönündeki iddialar olduğunu sordu. Bu soruya Bakan Yıldız, "Böyle bir şey söz konusu değildir." yanıtı verdi.

(Kaynak: Hürriyet)

Ankara Kulislerinde "Ali Babacan İstifa Etti" İddiası
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Ankara Kulislerinde 'Ali Babacan İstifa Etti' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • avıkım: ulan mallar akp gitse kime vericekisniz lan chpyide gürdük mhpyide ne malsınız be sanki chp mhp sizi düşünüyor gerizekalılar onlar ayağındaki tırnak kadar sizi düşünmezler 10 31 Yanıtla
  • remta: seçim yakınya ne şehitler umurunda ne ölen vatandaşlar cemaattede bişiy kalmadı kime çamur atıp oy toplıcaz diye düşünüyolar 15 12 Yanıtla
  • bonzos: Devletin parası bitti. . kriz kapıda onu konuşmuşlardır. 22 5 Yanıtla
  • Anadolu: Babacan bu kabinenin en saglam bakanlarından birisidir. 17 6 Yanıtla
  • Ahmet: Tayyip duymasın çıldırır. 17 1 Yanıtla
  • Karagöz : Şu AKP nin içinde en düzgün adam babacan ne etliye ne sütlüye karışır işinide Aslan gibi yapıyor yiğidi öldür Hakk'ını yeme.. 16 1 Yanıtla
  • memur: daire almayı planlıyorduk buradaki yorumlar kafamı karıştırdı huzurumda kaçtı offff beeee 16 0 Yanıtla
  • vefa şart: Şehit cenazelerinde niye yoksunuz. 10 5 Yanıtla
  • hacı ünal: Babacan istifası doğrumu acaba?? 11 1 Yanıtla
  • Asi : Başçı istifa edecek dolar müdalelere rağmen 2,650 görecek 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement