Elibol: "Bahçeli, Rahmetli Başbuğ ve Muhsin Ağabeyin Kemiklerini Sızlattı" - Son Dakika
Politika

Elibol: "Bahçeli, Rahmetli Başbuğ ve Muhsin Ağabeyin Kemiklerini Sızlattı"

Elibol: "Bahçeli, Rahmetli Başbuğ ve Muhsin Ağabeyin Kemiklerini Sızlattı"

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, MİT TIR’ları ile ilgili ağır eleştirilerde bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin rahmetli Başbuğ ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun kemiklerini sızlattığını belirterek, Bahçeli’nin gerçek milliyetçi ve ülkücüleri üzdüğünü söyledi.

02.06.2015 17:16

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, MİT TIR'ları ile ilgili ağır eleştirilerde bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin rahmetli Başbuğ ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattığını belirterek, Bahçeli'nin gerçek milliyetçi ve ülkücüleri üzdüğünü söyledi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Sevgi Yürüyüşüne eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayları ile birlikte katılan Nuri Elibol, halkı selamlayarak karanfil dağıttı. Özellikle gençler ve bayanların ilgi gösterdiği Nuri Elibol, yeni Türkiye'de milletin refah seviyesinin daha da artacağına dikkat çekti.

"SAYIN BAHÇELİ BİLSİN Kİ, GERÇEK MİLLİYETÇİLERİ VE ÜLKÜCÜLERİ BU DAVRANIŞI İLE ÜZMÜŞTÜR"

Son günlerde MİT TIR'larına yönelik MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin eleştirilerini dikkatli bir şekilde takip ettiğini belirten Nuri Elibol, Bahçeli'nin tutumunun gerçek milliyetçi ve ülkücüleri üzdüğünün altını çizdi. "Devlet Bahçeli, Rahmetli Başbuğ ve Muhsin ağabeyin kemiklerini sızlatıyor" açıklamasında bulunan Elibol, MHP Lideri Bahçeli'nin MİT TIR'ları ile ilgili takındığı tutumu eleştirdi. Elibol, "Bir ülkücü, kendi ülkesinin istihbarat servisinin düzenlediği bir operasyonu, bir faaliyeti dünyaya ifşa etmez. Sayın Bahçeli, son 20 gündür İMT TIR'ları ile ilgili, kuyruğunu İsrail ve Amerika'ya kaptıran paralel yapının peşine takılmış, CHP'nin peşine takılmış gidiyor. Eski Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Samil Hafız bir açıklama yaptı, 'biz şuana kadar 30 bin şehit verdik, Türkiye'nin yardımları olmasa bizim şehit sayımız 1 milyona ulaşırdı' diye açıklama yapıyor. Türkmenlere yapılan yardımlardan rahatsız olacağına asıl yardım gitmeseydi MHP Liderinin yeri göğü inletmesi gerekirdi. MİT TIR'ları ile ilgili ilk haber İsrail gazetelerinde çıktı. MİT'i de ilk hedef alan ülke İsrail. İsrail lobisinin amacı Mavi Marmara eylemine Türkiye'nin sahip çıkmasından sonra Türkiye'yi teröre destek veren ülke gibi gösterme çabasıdır. Dertleri Türkiye'yi uluslararası ceza mahkemelerinde yargılatmak. Güya Türkiye IŞİD gibi terör örgütlerine destek veriyor, bu nedenle Türkiye uluslararası ceza mahkemelerinde yargılansın. Türkiye ile ilgili bu Yahudi iddialarına ve bunu dillendiren onların taşeronu paralel yapıya MHP'nin başındaki bir genel başkan nasıl çanak tutabilir. 'Ben ülkücüyüm, milliyetçiyim' diyen birisi nasıl bu tuzağa düşebilir. Sayın Bahçeli bilsin ki, gerçek milliyetçileri ve ülkücüleri bu davranışı ile üzmüştür" dedi.

"DEVLETİN GİZLİ BİR OPERASYONUNU DEŞİFRE EDEN PARALELCİLERE MHP ALET OLMASIN"

Bahçeli'nin Suriye'ye giden MİT TIR'larının içinde ne olduğunu MHP Milletvekili Mehmet Şandır'a sorması gerektiğini kaydeden Elibol, "Suriye Türkmen'i Mehmet Şandır'a sorsun, Mehmet Şandır o TIR'ların içinde ne olduğunu biliyordur, o TIR'ların nereye gittiğini biliyordur, ona sorsun o anlatır. Devletin gizli bir operasyonunu deşifre eden paralelcilere MHP alet olmasın. Bayır Bucak Türkmenleri terörist mi ki, 'teröristlere silah gönderdiler' diyor. Bayır Bucak Türkmenlerine İran, Eset ve İsrail terörist diyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakan'ı 'o TIR'larda yardım malzemesi vardı' diyorsa Bahçeli buna itibar etmek durumundadır. Farz edelim ki silah vardı, Bahçeli'ye mi soracaklar. Kendi ülkesini uluslararası arenaya şikayet eden, ihbar eden bir lider 'ben milliyetçiyim' diye gezebilir mi ortada. Bir zamanlar Bosna'da Boşnaklara, Çeçenistan'da Dudayev'e, Kıbrıs'ta Türk Mukavemet Teşkilatı aracılığı ile Kıbrıs'taki Türklere, Azerbaycan'ın kurulduğu yıllarda yapılan yardımlardan rahmetli Türkeş ve Yazıcıoğlu'nun haberi vardı. Çıkıp da dünyaya ihbar mı ettiler? Sayın Bahçeli bu davranışı ile bu camianın en önemli aktörü Rahmetli Başbuğ ve rahmetli Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlatmıştır. Ülkücü, milliyetçi ülkesini dünyaya şikayet eder mi, ülkesinin sırrını ifşa eder mi? CHP'yi anlamak mümkün, Eset'i destekliyor mezhepsel kaygılar nedeniyle, HDP'yi de anlarım, onlar da Türkmenlere yardım edilmesini istemez. Ama Bahçeli'yi anlayamıyorum" diye konuştu.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın HDP'nin İstanbul'da yaptığı mitingde Atatürk posterlerinin açılmasıyla ilgili sorulan soruya "Atatürk Türkiye'nin kurucu lideridir, tabii ki gelecekler" şeklinde cevap vermesini değerlendiren Elibol, "Bu kadar iki yüzlü bir siyaset görmedim ben. Okulların önünde, resmi dairelerin önünde, şehir parklarında ne kadar Atatürk büstü varsa yakıp, yıkan bir zihniyet, Batı'da şirin görünmek, Batı'daki Atatürk'ü seven insanların oyunu almak için bu kadar iki yüzlü bir politika olamaz. Doğu'da ve Güneydoğu'da daha üç ay önce Atatürk büstlerini kırıp, yerle bir edeceksin, bugün de çıkıp 'Atatürk Türkiye'nin kurucu lideri' diyeceksin, yesinler seni. Batı'da özellikle beyaz Türklerin ve İstanbul Sermayesinin sayesinde bir 'Popstar Selo' için çalışıyorlar. O Selo Atatürk ile ilgili bunları söylüyor, Doğu'da o büstleri ben mi yıktırıyorum, yoksa Selo ve arkadaşları mı yıkıyorlar?" şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU KLOZET SİYASETİ YAPIYOR"

Seçime sayılı günler kala CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi tartışma seviyesini getirdiği nokta ve siyasi üslubunun çok can sıkıcı olduğunu söyleyen Elibol, "Bu ülke böyle bir seviyeyi hak etmiyor. Son günlerde çıkıp ülkeye projelerini anlatacağına, çıkıyor klozet siyaseti yapıyor. Siyaseti klozete kadar düşürdü. Ama bilsin ki, siyaseti klozete düşürenleri bu millet affetmez, emin olun 7 Haziran akşamı sifonu çekerler, siyasetin seviyesini buralara düşürenleri klozete hapsederler. Hala yüzde 35'lerden bahsediyor, yaptığı popülist vaatlerin yüzde 35 ile olmayacağını bilmiyor mu? 'Ben hesap uzmanıyım' diyor ama matematikten haberi yok. Yüzde 35 ile bu ülkede ancak koalisyon olabilir, koalisyonda sana her istediğini yaptırmazlar. Hele birde ortakların HDP ve MHP olursa sana hiçbir şey yaptırmazlar. Bu adamın hesap kitap bildiği yok" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elibol: 'Bahçeli, Rahmetli Başbuğ ve Muhsin Ağabeyin Kemiklerini Sızlattı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement