Nagehan Alçı'dan beklenmedik Canan Kaftancıoğlu sözleri: Bu rezaleti kabul etmiyorum - Son Dakika
Politika

Nagehan Alçı'dan beklenmedik Canan Kaftancıoğlu sözleri: Bu rezaleti kabul etmiyorum

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun üç davadan aldığı ceza Yargıtay tarafından onandı. Bu kararın ardından Kaftancıoğlu'na siyasi yasak getirildi. Türkiye'nin gündemine oturan konuyla ilgili en dikkat çeken açıklama Nagehan Alçı'dan geldi. Alçı, sosyal medya paylaşımda "Canan Kaftancıoğlu'na bu yapılan hukuk cinayetidir. Fikirlerinden ötürü bir siyasetçiye hapis, siyasi yasak. Bu rezaleti kabul etmiyorum. Tüm kalbimle Canan Hanım'ın yanındayım" ifadelerini kullandı.

12.05.2022 16:35  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanarak 6 Eylül 2019'da mahkumiyetine karar verilen davanın temyiz incelemesini tamamladı.

HAKKINDAKİ DAVALAR VE ALDIĞI CEZALAR

'Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret' suçundan verilen 1 yıl 6 ay 20 gün, 'Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak' suçundan verilen 1 yıl 8 ay hapis cezaları onandı. 'Cumhurbaşkanına hakaret' cezası ise 2 yıl 4 aydan 1 yıl 9 aya düşürülerek onandı.

NAGEHAN ALÇI'DAN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Bu karar sonrası Kaftancıoğlu'na siyasi yasak getirildi. Gündeme bomba gibi düşen gelişme sonrası konuyla ilgili en dikkat çeken yorum Nagehan Alçı'dan geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine katılması ile muhalefet tabanını ikiye bölen Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Canan Kaftancıoğlu'na bu yapılan hukuk cinayetidir. Fikirlerinden ötürü bir siyasetçiye hapis, siyasi yasak. Bu rezaleti kabul etmiyorum. Tüm muhalefet tabanı 10 gündür beni linç ediyor olsa da ben demokrat tavrımdan milim taviz vermiyorum. Tüm kalbimle Canan Hanım'ın yanındayım" ifadelerine yer verdi.

İşte Nagehan Alçı'nın o paylaşımı;

Negahan Alçı'dan şaşırtan sözler! Siyasi yasak getirilen Canan Kaftancıoğlu'na destek verdi
Nagehan Alçı\'dan beklenmedik Canan Kaftancıoğlu sözleri: Bu rezaleti kabul etmiyorum

Son Dakika Politika Nagehan Alçı'dan beklenmedik Canan Kaftancıoğlu sözleri: Bu rezaleti kabul etmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Murat Ercan: Söz konusu Nagehan hanım ise yorumsuz!.. 40 10 Yanıtla
  • Ahmet Karadeniz: Negan hanım asıl sizin yaptığınız ayıp Türkiye düşmanlığı Müslüman düşmanlığı yapan kadınalı niye savunuyorsunuz 9 5 Yanıtla
  • Ferhat Gökçe: Kiviralim hocam daha çok kiviralim 5 0 Yanıtla
  • Kerem Oğuz: Uyuz tavuklar ambara girmiş víş 3 0 Yanıtla
  • Darica Yumurta: Yahu gerçekten konumuz bumu yahu negahan polisimiz taslarken veya askerimize ateş ederlerken veya başörtüsü zulmü varken şehit anası ağlarken böyle bir sahiplenme yaptın mı????? 1 0 Yanıtla

Advertisement