Sancaktepe Belediyesi Proje Tanıtım Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Politika

Sancaktepe Belediyesi Proje Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Sancaktepe Belediyesi Proje Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Sancaktepe Belediyesi, 31 Mart seçimleri kapsamında proje tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkanı Şeyma Döğücü, toplantıda önceki dönemde yapılanları ve gelecek dönemdeki vaatleri anlattı. Toplantıya eski başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk de katıldı.

27.02.2024 00:37  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe Belediyesi 31 Mart seçimleri kapsamında proje tanıtım toplantısı düzenledi. Yoğun ilgi gören ve katılımcıların coşkuyla eşlik ettiği toplantıda belediye başkanı Şeyma Döğücü önceki dönem yaptıklarını ve gelecek dönemdeki vaatlerini anlattı.

Sancaktepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen proje aday ve tanıtım toplantısında Sancaktepe Belediye Başkanı ve başkan adayı Şeyma Döğücü önceki dönem yaptıkları icraatleri ve gelecek dönemdeki vaatlerini sıraladı. Yoğun ve coşkulu bir katılımın olduğu toplantıya eski başbakan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Cumhur İttifakı siyasi parti ilçe başkanları katıldı.

"Yeni dönemde Sancaktepe emin ellerde"

Konuşmalarında Sancaktepe'de yaptıkları hizmetleri anlatan ve pandemi döneminde yaptıklarına da değinen Şeyma Döğücü "Pandemi döneminde 5 bin öğrencimize tablet dağıttık. Kardeş belediyemiz Adıyaman Suvarlı Belediyesine park yaptık. Manavgat yangınında zarar gören Tilkiler köyüne cami yaptık. 5 yılda çok çalıştık, severek çalıştık. Vatandaşımıza sunduğumuz hizmetler neticesinde onların yüzünde gülümsemelerini, gençlerimizin başarılarını gördükçe mutlu olduk, göğsümüz kabardı. Yeni dönemde de inşallah Sancaktepe emin ellerde." ifadelerini kullandı.

"Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır."

Şeyma Döğücü konuşmalarına, "Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi belediyecilik diğerlerinin nazarında rant kapısı olabilir. Bizim gözümüzde hizmet kapısıdır. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır, şehre olan aşk ve sevdadır." şeklinde devam etti.

Döğücü ayrıca evlilik destek paketi, ev bizden yuva sizden projesi ile yeni evlenecek gençlere müjde niteliğinde vaatlerde bulundu. Ayrıca eğitim alanında da yatırım yapacaklarının sözünü verdi.

Programa katılan eski başbakan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Binali Yıldırım, "2019'da Sancaktepe ve çoğu ilçelerimizi dolaştık ve başkanlarımızı işbaşına getirdik. Biz o seçimle beraber olamadık. Ama ilçe belediye başkanlarımız bir şehirde Belediye Başkanı yok diye bahanelerin arkasına sığınmadılar. Çok güzel işler başardılar. İşte bunun belirgin örneklerinden bir tanesi Sancaktepe'dir." dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sancaktepe Belediyesi Proje Tanıtım Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement