Seçimden sonra AK Partililerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye - Son Dakika
Politika

Seçimden sonra AK Partililerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

AK Parti'nin yerel seçimlerden ağır bir yara alarak çıkması sonrası AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın çakarlı ve ultra lüks bir araçla halkı selamladığı görüntülerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994 yılında çekilen fotoğrafını birleştirenler ''Nereden nereye'' yorumunu yapıyor.

02.04.2024 13:09

Çakarlı ve ultra lüks bir araçla halkı selamladığı görüntülerle tepki çeken Hüseyin Ceylan Uluçay, sandıktan çıkan yüzde 19'luk oy farkıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Burcu Köksal'a kaptırdı.

NEREDEN NEREYE

Gelen bu seçim yenilgisi sonrası AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'la beraber lüks pikapla şehir turu attığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 1994'teki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde dönemin Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan ile Büyükşehir Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir pikabın kasasında seçim gezisi yaparken çekilen fotoğrafına atıfta bulunanlar "Nereden nereye" yorumunu yapmadan edemedi.

Seçimden sonra AK Partilerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

ŞAMİL TAYYAR DA KAYITSIZ KALAMADI

Konuyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. 1994 ve 2024 seçim dönemine ait iki fotoğraf paylaşan Tayyar, "Maksadı anlatmak için uzunca yazmaya gerek yok sanırım. İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak, derdi de buluruz dermanı da" notunu düştü.

İşte Şamil Tayyar'ın o paylaşımı;

Seçimden sonra AK Partilerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye
Seçimden sonra AK Partililerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

Son Dakika Politika Seçimden sonra AK Partililerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • ferhat eser: chp Gümbür Gümbür iktidara yürüyor vatandaşa yukarıdan bakma dönemi sona erecek ülkeme bahar gelecek bahar 510 272 Yanıtla
    Can Vatan: Perişan Vatandaşı Düşünen Perişan Emekliyi Düşünen Iktidara Gelsin Artık Halk Tepeden Bakanları İstemiyor ALLAH Kibirden Uzak İnsanları Yönetici Yapsın. 239 15 Ferdi durmuş: Ferhat eser Mustafa keser 69 142 Sinan Acar: Ferhat Yavaş gel belini felan kırarsın paşam...Aşka gelmeyin öldük dediğiniz halimiz bile CHP ile başa baş. 43 129 Ömer Baran: Yıllardır aynı hikaye ???????? 42 18 Tolga Arslanoğlu: Ferdi durmuş , CHP vurmuş 42 15 ferhat eser: ferdi yanlış okudun ferhat eser Ferdiye biner bir dahada inmez 28 13 ferhat eser: sinan dikkat et sen belini kırma sonra feleğin şaşar 27 12
  • Hursit Yavas: Aradaki fark Fakirlesen halk zenginlesen siyasiler … 319 21 Yanıtla
    Levent Kule: Halk fakirmi gerçekten 39 154
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement