Stk'lardan Özhaseki'ye Büyük Destek - Son Dakika
Politika

Stk'lardan Özhaseki'ye Büyük Destek

STK'lardan Özhaseki'ye büyük destek Ankara'da bulunan STK'lar, Özhaseki'yi destekleme kararı aldıANKARA - Sivil Toplum Kurumları adına açıklamada bulunan Mehmet Erkoç, "31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde, 10 federasyon ve 186 derneğin ortak kararı; Mehmet Özhaseki" dedi.

31.01.2019 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

STK'lardan Özhaseki'ye büyük destek

Ankara'da bulunan STK'lar, Özhaseki'yi destekleme kararı aldı

ANKARA - Sivil Toplum Kurumları adına açıklamada bulunan Mehmet Erkoç, "31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde, 10 federasyon ve 186 derneğin ortak kararı; Mehmet Özhaseki" dedi.

Ankara'da faaliyet gösteren 10 federasyon ve 186 dernek, Cumhur İttifakının Büyükşehir Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye desteklerini 'Ankara Sivil Toplum Buluşmaları' adlı toplantıda açıkladı. Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimle ilgili konuşuldu.

Erkoç, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili, "STK'lar demokrasilerin olmazsa olmazı olarak, toplumların sesini duyurabilmeleri için en önemli vasıtadır. Ülkemizdeki sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi, ülkemizin refah ve mutluluğunun artması, hak ve özgürlüklerimizin çok daha fazla güvence altında olması hepimizin ortak temennisidir. Bu bilinci ortaya koymak için daha fazla katılımcıya ihtiyacımız var. Şu an ülke nüfusunun yüzde 86'sı hiçbir STK'ya üye değil. Hemşerilerimize karşı bir sorumluluğumuzda, ülkemizde gerçekleşen her türlü sosyal ve siyasal olaylara ilişkin görüş ve önerilerimizi aktarmamızdır. Bu sebeple; üzerimize aldığımız bu sorumluluk kapsamında 31 Mart günü yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye destek olma kararı aldık. Özhaseki'nin, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve bakanlık görevinde yaptığı hizmetleri, Ankara'mız içinde yapacağına inanıyoruz. Yerel seçimlerin ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıya; Kayseri Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Ulvi Bakır, Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Kırıkkale Dernekler Federasyonu Başkanı Aytekin Araç, Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Nejdet Gökçe, Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Kamil Dündaroğlu, Bilecik Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Akgül, Sinop Dernekler Federasyonu Başkanı Kenan Güllü, Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu Başkanı Abdullah Kılınç, Karadeniz Dernekler Federasyonu adına Osman Altun, Rize Dernekler Federasyonu adına İsmail Sargı, Konya Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Erkoç katıldı.

Stk\'lardan Özhaseki\'ye Büyük Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Stk'lardan Özhaseki'ye Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement