Sağlık Bakanlığının Tıp Bayramı Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu - Son Dakika
Sağlık

Sağlık Bakanlığının Tıp Bayramı Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu

Sağlık Bakanlığının Tıp Bayramı Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu

Sağlık Bakanlığının 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde geleneksel hale getirdiği "Yılın Doktorları Ödülleri"nin sahipleri belli oldu."Üstün Hizmet Ödülleri" ve "Altın Steteskop Medya Ödülleri" de verilecek.81 ilden seçilen doktorların bu yıl da...

13.03.2012 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığının 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde geleneksel hale getirdiği "Yılın Doktorları Ödülleri"nin sahipleri belli oldu.

Sağlık Bakanlığı Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl "Yılın Doktorları" ödüllerinin yanı sıra "Yılın Sağlık Çalışanları",

"Üstün Hizmet Ödülleri" ve "Altın Steteskop Medya Ödülleri" de verilecek.

81 ilden seçilen doktorların bu yıl da "Yılın Doktoru" ödülü alacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kendi illerinde sağlık çalışmalarına yaptıkları katkı, sağlık hizmetindeki fedakarlıkları ve duyarlılıkları ile öne çıkan doktorlar Sağlık Bakanlığı tarafından 'Yılın Doktoru' olmaya hak kazandı."

Açıklamada, 14 Mart Çarşamba günü ATO Congresium'da düzenlenecek toplantıyla ödül verilecekler şöyle sıralandı:

"Yılın Sağlık Çalışanları: Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptıkları karaciğer nakillerindeki başarılarından dolayı Prof. Dr. Seza Yılmaz ve organ nakli ekibine; yaptıkları kol, yüz, rahim, kalp ve diğer nakiller ile Türkiye'nin gündeminde olan Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ömer Özkan ile nakil ekibine; aileleri organ bağışına ikna ettikleri için Uşak Devlet Hastanesinden Uzm. Dr. Cenk Şahin Güler ve Dr. Zafer Aydın'a ve Van depremi sırasında yaptıkları çalışmalarla bütün Türkiye'nin takdirini kazanan sağlık çalışanları arasından seçilen 20 personele.

Üstün Hizmet Ödülü: Tıp mesleğine uzun yıllardır hizmet eden Genel Cerrah Hüseyin Talha Demirağ, Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Çağatay Güler ve Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hüsrev Hatemi'ye.

Altın Steteskop Medya Ödülleri: Film dalında organ ve doku nakilleri ile ilgili doğru ve etkili mesajlarından dolayı Ömer Faruk Sorak'ın Aşk Tesadüfleri Sever filmi, dizi dalında Dumansız Hava Sahası Projesi'ne katkıları için Akasya Durağı, habercilik dalında sağlık haberlerine verdiği önem ve objektif haberciliğinden dolayı Anadolu Ajansı, sağlık programı dalında da Sağlıklı Yaşam Programı'nın yapımcı ve sunucusu Hande Aydemir'e.

İnternet Sitesi: Pozitif Yaşam Derneğinin internet sitesi www.pozitifyasam.org.tr

Radyo Programı: Mansur El Sabah, Alem FM

Dergi: Medimagazin."

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Sağlık Bakanlığının Tıp Bayramı Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement