Aliağa Petkim Spor - Gaziantep Basketbol maçı seçim nedeniyle Karşıyaka'da oynanacak - Son Dakika
Spor

Aliağa Petkim Spor - Gaziantep Basketbol maçı seçim nedeniyle Karşıyaka'da oynanacak

Aliağa Petkim Spor - Gaziantep Basketbol maçı seçim nedeniyle Karşıyaka\'da oynanacak

Aliağa Petkim Spor, Gaziantep Basketbol ile oynayacağı maçın seçim nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda oynanacağını duyurdu. Aliağa Petkimspor'un düşme hattından kurtulmak için kritik önem taşıyan maçın ertelenmesi için yapılan talep TBF tarafından kabul edilmedi.

10.05.2023 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Petkim Spor, Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında karşılaşacağı Gaziantep Basketbol müsabakasının 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek seçimlerden dolayı Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacağını duyurdu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, 29. hafta mücadelesinde Gaziantep Basketbol ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde bir maçı eksik olan İzmir temsilcisi, 11 galibiyetle 13. sırada yer alırken, Gaziantep Basketbol ise 9 galibiyetle düşme hattının son basamağı olan 15. sırada bulunuyor. Düşme hattını yakından ilgilendiren bu müsabaka, 13 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Aliağa Belediyesi Spor Salonu'nun seçim merkezi olacağından dolayı Aliağa Petkim ile Gaziantep Basketbol arasında oynanacak mücadele Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak.

Öte yandan Aliağa Petkimspor camiası, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) maçın ertelenmesiyle ilgili talepte bulunduğu ve TBF'nin bu talebi kabul etmediği de öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aliağa Petkim Spor - Gaziantep Basketbol maçı seçim nedeniyle Karşıyaka'da oynanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement