Amatör futbol kulübü başkanının cenazesi Kocaeli'de toprağa verildi - Son Dakika
Spor

Amatör futbol kulübü başkanının cenazesi Kocaeli'de toprağa verildi

Amatör futbol kulübü başkanının cenazesi Kocaeli\'de toprağa verildi

İstanbul Sultangazi'deki Cebeci Tüneli'nde kullandığı otomobilin duvara çarpması sonucu hayatını kaybeden İzmit Yenidoğan Serdarspor'un başkanı Abdülkadir Bayraktutar'ın cenazesi, Kocaeli'de defnedildi. Cenaze törenine, yakınları ve birçok siyasi ve sporcu katıldı. Bayraktutar'ın eşi ve kızını daha önce trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

19.08.2023 14:58  Güncelleme: 15:00

İstanbul Sultangazi'deki Cebeci Tüneli'nde kullandığı otomobilin duvara çarpması sonucu hayatını kaybeden amatör futbol kulübü başkanının cenazesi Kocaeli'de toprağa verildi.

İzmit Yenidoğan Serdarspor'un başkanı olan Abdülkadir Bayraktutar'ın (56) cenazesi, yakınları tarafından morgdan alınarak Fatih Mahallesi'ndeki Yuvacık Merkez Camisi'ne getirildi. Burada amca Hüseyin ve ağabey Adem Bayraktutar ile yakınlar, taziyeleri kabul etti.

Bayraktutar'ın cenazesi, öğle vakti imam olan oğlu Muhammet Bayraktutar tarafından kıldırılan namazın ardından Yuvacık Merkez Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine, Bayraktutar'ın yakınlarının yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, eski AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, TürkMedya Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Bayraktutar, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Bayraktutar'ın eşi ve kızını da daha önce trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

Olay

Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli'nde Ankara istikametine giden Abdülkadir Bayraktutar idaresindeki 41 AB 431 plakalı otomobil, dün tünelin yan duvarına çarpmış, ağır yaralanan Bayraktutar hastanede yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amatör futbol kulübü başkanının cenazesi Kocaeli'de toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement