Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sinan Engin: Bu Beşiktaş, Dortmund'un içinden geçer - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sinan Engin: Bu Beşiktaş, Dortmund'un içinden geçer

Sinan Engin katıldığı Beyaz Futbol programında Siyah-Beyazlılar'ın performansı hakkında iddialı açıklamalar yaptı. Engin, "PSG'yi izliyoruz sandım. Beşiktaş ve Dortmund, iki denk takımın maçını merak ediyorum. Beşiktaş gününde olursa Dortmund'un içinden geçer. Çarşamba günü ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

12.09.2021 11:30  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinan Engin, Beyaz Futbol programında Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendiği maçı yorumladı. Dortmund karşılaşması hakkında iddialı açıklamalar yaptı.

İşte Engin'in yorumları:

"Bir futbolcu futbolculuğunda ofansif oyuncuyla, zekasıyla oynuyorsa, atıp attırmayı düşünüyorsa bunları analiz edebilir. Bugün Sergen'in çıkardığı kadroya dikkat ettiniz mi? Belki deplasmanda bu kadroyu çıkarmaz. Dortmund maçında da çıkarmayacağı belli. Daha agresif bir orta saha olur Dortmund maçında. Pjanic olur, Alex'i zaten oynatmayacağını düşünüyordum. Ben daha sert ve savunmaya ağırlık veren orta saha bekliyorum o maçta. Top rakipteyken de oynayabilecek bir takım olmasını isteyecektir Sergen"

"BEŞİKTAŞ İÇERİDEKİ MAÇLARI ALIR"

Dortmund'un arkasında sıkıntı var. Beşiktaş ve Dortmund arasındaki maçın hemen hemen denk takımlar arasında oynanacağını söyleyebiliriz. Hepimiz göreceğiz, test maçı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde ekstra bir durum olmazsa içerideki maçlarını kazanacağını düşünüyorum. Kapasitelerinin yüzde 80'i kadarını oynasalar içerideki maçlarını alırlar.

"LAVABOYA GİDEMEDİM"

İlk 10 dakikada bir baktık tak tak tak paslar falan oluyor. Ben dedim ki PSG'nin maçını mı izliyoruz acaba. Onların da maçı vardı çünkü. Lavaboya gideceğim gidemedim heyecanlı izlemekten. 70-80'den sonra zaten rölantiye aldılar oyunu Dortmund maçını düşünerek.

"ABARTTIN DİYECEKLER"

Sen de amma abarttın diyecekler şimdi bana. Ben Dortmund maçında, neredeyse iki denk takımın karşılaşmasının nasıl olacağını merak ediyorum. Beşiktaş gününde olsun Dortmund'un da içinden geçerler.

"TALİSCA FAKTÖRÜ VARDI"

Dortmund yenilmeyecek takım mı? Şimdi orada oyunu bir oturtsun Beşiktaş bak göreceksiniz, inanın bana kazanabilir bu maçı. Umut Güner zamanı kurulan Pepeli, Adrianolu, Taliscalı kadro vardı mesela. Talisca faktörü vardı kadroda o ayrı ama bu kurulan kadro da hemen hemen ona yakın.

"HAALAND'I TUTARIZ"

Haaland'ı Milli maçta da gördük. İyi organize olursak, iyi hazırlanırsak Haaland'ı yine tutabilir Beşiktaş. Zaten Sergen onların hepsini çok iyi yapacaktır. Bugünkü kadroyla ilgisi olmayan bir takım çıkacaktır orada. Eğer Şampiyonlar Ligi maçı olmasaydı bu Malatya maçı daha farklı biterdi.

"HAALAND'I ÇIKAR, FARK YOK"

Ben Beşiktaş orta sahasında Dortmund'a karşı Josef Pjanic ve Atiba'nın oynayacağını düşünüyorum. Haaland'ı çıkar Beşiktaş'tan ne farkı var.

"BEŞİKTAŞ 3-1 KAZANABİLİR"

2-1, 3-1 yeneceğini düşünüyorum Dortmund'u. Kötü oynarsa 3 de yiyebilir o ayrı. Ben iyi oynayacaklar diye düşünüyorum. Futbol bu, ne olacağını bilemezsin. Türk Milli Takımı'nın ayarında bir takım mıydı Karadağ mesela?

"NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Beşiktaş İnönü'de Dortmund'u mu yenemeyecek? İnönü'de denk maç olur Dortmund'la diyorum. Kimleri yendi burada Beşiktaş. Çarşamba ne olacağını göreceğiz..."

Beşiktaş\'ın eski futbolcusu Sinan Engin: Bu Beşiktaş, Dortmund\'un içinden geçer

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sinan Engin: Bu Beşiktaş, Dortmund'un içinden geçer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • GÜNGÖR : İçinden geçeceği takım gibe ülkesinin ligindeki oynuyor adamın forvetinin değeri senin beşiktaşının yarısı sonra ver gazı yenerse bjk kesin gene yorum yaparsında yenilirsede yorum bekleyelim 21 5 Yanıtla
  • Celal Esen: Abartmadan lütfen 13 6 Yanıtla
  • Veli B.: O zaman 5 yeriz 14 4 Yanıtla
  • Samet Cosar: Tiner fazla kaçmış galiba sjsjs 9 5 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Zamanında liverpool un da içinden geçer demişti 8 yedik Allah aşkına lütfen yorum yapma sinan engin 10 4 Yanıtla
  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.


Advertisement