Valerien İsmael ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktör arayışlarına başladı! İşte yönetimin elindeki 6 kişilik liste - Son Dakika
Spor

Valerien İsmael ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktör arayışlarına başladı! İşte yönetimin elindeki 6 kişilik liste

Beşiktaş yönetimi son 6 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Fransız teknik direktör Valerien İsmael ile yollarını ayırıyor. İsmael ile bağların koparacak olan yönetimin elinde 6 kişilik bir liste var. En güçlü aday olarak Şenol Güneş dikkat çekerken, Gerrard, Lucescu, Sergen Yalçın, İlhan Palut ve Rıza Çalımbay ise listede bulunan diğer adaylar arasında yer alıyor.

25.10.2022 23:30  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş yönetimi ligde giden kötü gidişatın ardından teknik direktör Valerien İsmael ile yollarını ayırma kararı aldı. Fransız çalıştırıcının Hatay maçında aldığı mağlubiyet bardağı taşıran son damla olurken, taraflar sözleşme feshi konusunda anlaşma sağlandı. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.

FESİH BEDELİ BELLİ OLDU

Beşiktaş yönetimi son 6 maçta ise 1 galibiyet,3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan İsmael'e sezon sonuna kadar olan alacağının yarısını yani 450 bin euro verecek.

BEŞİKTAŞ'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK?

Valerien İsmael ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları da başladı. Beşiktaş yönetiminin önünde 6 kişilik bir liste bulunuyor.

EN GÜÇLÜ ADAY ŞENOL GÜNEŞ

Listedeki en güçlü aday ise son olarak A Milli Takımı çalıştıran tecrübeli hoca Şenol Güneş. Beşiktaş taraftarı da her maçın ardından sosyal medyada tecrübeli ismi takımın başında görmek istediğini belirtiyor.

LİSTEDE GERRARD VE LUCESCU DA VAR

Şenol Güneş'ten olumsuz yanıt alınması halinde listede farklı isimlerde bulunuyor. Yabancı hoca olarak Aston Villa ile yolları ayrılan Steven Gerrard ve Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu da listede bulunan adaylar arasında.

Listede bulunan diğer isimler ise şöyle:

  • Sergen Yalçın
  • Rıza Çalımbay
  • İlhan Palut
Valerien İsmael ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktör arayışlarına başladı! İşte yönetimin elindeki 6 kişilik liste

Son Dakika Spor Valerien İsmael ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktör arayışlarına başladı! İşte yönetimin elindeki 6 kişilik liste - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement