Bursaspor Yerini Korumak İstiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Yerini Korumak İstiyor

Bursaspor Yerini Korumak İstiyor

Ligin son 6 haftasında 4 beraberlik 2 mağlubiyet alarak zirve yarışında geride kalan Bursaspor, cumartesi günü Manisaspor'u yenerek 3'üncülük yerini korumanın hesaplarını yapıyor

22.04.2011 11:45

Ligin son 6 haftasında 4 beraberlik 2 mağlubiyet alarak zirve yarışında geride kalan Bursaspor, cumartesi günü kendi sahasında Manisaspor'u yenerek 3'üncülük yerini korumanın hesaplarını yapıyor.

TARAFTAR GALİBİYETE HASRET

Bursaspor, evinde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Gaziantepspor ve Medical Park Antalyaspor'a yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Ankaragücü ile berabere kalan Bursaspor, 1 aydır taraftarı önünde kazanmaya hasret kaldı. Ligde kalan 5 haftada yerini korumak isteyen Bursaspor, Manisaspor'u mağlup ederek hem galibiyet hasretini sonlandırmak, hem de sıralamadaki yerini koruyarak rakibi Gaziantepspor ile puan farkını açmak istiyor.

IVANKOV YOK

Bursaspor'da Manisaspor maçı öncesi tek eksik, kaleci Ivankov. Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli kaleci, bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ivankov'un yerine kaleyi Yavuz'a teslim edecek. Yeşil beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Turgay ve Ivan Ergic'in durumları ise maç saatinde belli olacak.

SERCAN VE VEDERSON SINIRDA

Manisaspor'u konuk edecek olan Bursaspor'da Sercan ve Vederson kart sınırındaki isimler. İki futbolcu, Manissapor karşısında da kart görmesi durumunda, gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Kayserispor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

DÜDÜK ABDULLAH YILMAZ'DA

Atatürk Stadı'nda saat 17. 00'de başlayacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Abdullah Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını İsmail Köse ve M. Şahan Yılmaz yapacak. Bu sezon Bursaspor'un 2'nci maçında düdük çalacak olan Yılmaz, ligin ilk yarısında Bursaspor'un Galatasaray ile deplasmanda oynadığı Galatasaray maçını yönetmiş ve yeşil beyazlı ekip maçtan 2-0 galip ayrılmıştı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Yerini Korumak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement