Şampiyonlar Ligi finalinde Arsenal'in son penaltısını kaçıran Gabriel büyük yıkım yaşadı. PSG'nin Brezilyalı yıldızı Marquinhos ise şampiyonluk sevincini bir kenara bırakıp milli takımdan arkadaşını teselli etmeye gitti.
UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde PSG ile Arsenal arasındaki mücadele penaltı atışlarına kadar uzadı. Serinin en kritik anında Arsenal adına topun başına geçen Gabriel, vuruşunu auta gönderdi. Bu hata sonrası PSG kupaya uzanırken Arsenal cephesinde büyük üzüntü yaşandı.

PSG'nin deneyimli savunmacısı Marquinhos ise maçın ardından dikkat çeken bir davranış sergiledi. Şampiyonluk kutlamalarının başladığı sırada Brezilya Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Gabriel'in yanına giden Marquinhos, üzgün futbolcuyu teselli etti. İki oyuncunun sarıldığı anlar kameralara yansıdı.

Kupayı kazanan tarafta olmasına rağmen rakibinin yaşadığı hayal kırıklığını paylaşan Marquinhos'un hareketi futbolseverlerden övgü aldı. Final sonrası ortaya çıkan görüntüler, gecenin en duygusal anlarından biri olarak değerlendirildi.
Son Dakika › Spor › Dün geceye damga vuran görüntü! Yıldız isme alkış yağıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?