Fenerbahçe ve Galatasaray, Hirving Lozano için kapışıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ve Galatasaray, Hirving Lozano için kapışıyor

Fenerbahçe ve Galatasaray, Napoli'de forma giyen sağ kanat oyuncusu Hirving Lozano'yu transfer etmek için yarışıyor. Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın sağ kanat bölgesine bir transfer daha istemesiyle birlikte Lozano'nun transfer listesinde olduğu belirtiliyor. Galatasaray ise şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro kurmak için Lozano'yu hedefliyor. Ancak Lozano'nun şu an için Napoli'de kalmak istediği ifade ediliyor.

16.07.2023 18:06  Güncelleme: 00:52

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray, sağ kanat transferi için aynı isme yöneldi. Ezeli rakipler, Napoli'de forma giyen sağ kanat oyuncusu Hirving Lozano'yu gündemine aldı.

AYNI İSME TALİP OLDULAR

İspanyol basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe ve Galatasaray, Napoli forması giyen 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hirving Lozano ile ilgileniyor.

İSMAİL KARTAL İSTİYOR

Yıldız futbolcuları kadrosuna katan Fenerbahçe, Napoli forması giyen Lozano'yu da takip ediyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın sağ kanat bölgesine bir transfer daha istemesi sonucu sarı-lacivertliler, transfer listesinde bulundurduğu Lozano için hamle yapması bekleniyor.

GALATASARAY DA İLGİLENİYOR

Öte yandan şampiyonluk yolunda sağlam kadro kurmak isteyen ve Milot Rashica ile henüz anlaşamayan sarı-kırmızılılarda Lozano için devrede.

LOZANO NAPOLİ'DE KALMAK İSTİYOR

Haberde, İtalya'da mutlu olan Lozano'nun takımda kalmak istediği belirtildi. 27 yaşındaki oyuncunun şu an için herhangi bir transfer görüşmesi yapmayı planlamadığı ifade edildi.

Rekabet bitmek bilmiyor! Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Lozano için kapışacak
Fenerbahçe ve Galatasaray, Hirving Lozano için kapışıyor
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçe ve Galatasaray, Hirving Lozano için kapışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmey bulut: Sizin işiniz gücünüz birinin transfwr etmek istedigi oyuncu almak yada fiyat yükselttirip aldırmamak belliki başka amacınız yok 0 1 Yanıtla

Advertisement