Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı geliyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı geliyor

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisine düşen Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır'ın performansı tartışma konusu oldu. Sözleşme uzatma görüşmelerinde kapıyı yüksekten açan Altay Bayındır'ın yerine PSG'nin dünyaca ünlü kalecisi Keylor Navas gündeme alındı. Fenerbahçe'nin PSG'de şans bulamayan Navas için hazırladığı paketin detayları da belli oldu.

16.01.2023 22:31  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış transfer dönemini Adana Demirspor'dan milli stoper Samet Akaydın'ı alarak başlatan Fenerbahçe'de ikinci hamle kaleye yapılıyor. Bu sezon taraftardan hayli yoğun tepki gören ve mental olarak etkilenen Altay Bayındır için camia da desteğini azalttı.

Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı geliyor

BAŞKAN YORUM YAPMADI

Başkan Ali Koç, 3-0'lık Galatasaray mağlubiyetinden sonra Altay hakkında ilk kez sessiz kalmıştı. Daha öcne pek çok kez Altay'a destek çağrısı yapan Koç, "Bu sefer yorum yapmayacağım" açıklamasını yapmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Altay'la yapılan görüşmeler de olumlu ilerlemiyor.

Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı geliyor

ARADA UÇURUM VAR

Fenerbahçe, Altay Bayındır'a 15 milyon lira civarında bir ücret önerdi. Kaptanlığa kadar yükselen 24 yaşındaki file bekçisinin istediği maaş ise 30 milyon lira seviyelerinde. Altay'ın taraftarlardan tepki görmesi ve istikrarsız performansı da birlikteliğin şansını azaltıyor.

Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı geliyor

KEYLOR NAVAS GÜNDEMDE

Sarı-Lacivertliler, ligin ikinci yarısı için şampiyonluk ihtimalini tehlikeye atmak istemiyor. PSG'de süre alamayan Keylor Navas gündeme geldi. 36 yaşındaki dünyaca ünlü kalecinin mukavelesi 2024 yılında tamamlanıyor. Fenerbahçe, tecrübeli file bekçisini 6 aylığına kiralayıp maaşını karşılamayı teklif edecek. Navas'ın 6 aylık maliyeti yaklaşık 2,5 milyon euro olacak. Ancak satın alma opsiyonuyla ilgili de bir çalışma yapılıyor.

Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı geliyor

RONALDO'NUN TAKIMI KANCA ATTI

Navas'a, Cristiano Ronaldo'nun transfer olduğu Suudi Arabistan ekibi Al Nassr takımı da talip oldu. PSG'den ayrılma ihtimali yüksek görülen Navas'ın yapacağı tercih merak ediliyor.

Fenerbahçe\'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır\'ın yerine dünya yıldızı geliyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Erdinç Uzuner: Altay neyi tuttun da ne istiyorsun.2 tut 3 ye 3 tut 5 ye.Çok eksiğin var maalesef.Muslera gibi şampiyon yap,sonra paraya gel. 24 8 Yanıtla
  • ERDEM TURGUT: Kaleciye boşuna yüklenmeyin takımda işlerin iyi gitmediği aşikar. Son maçta sarısı olan futbolcu topa bilerek vurarak kırmızı gördüğü halde 10 kişilik takıma son dakika zar zor gol atabildiniz bu da mı kalecinin suçu el insaf... 19 11 Yanıtla
  • murat atis: Ben fransada oturuyorum adam burda ayağına top deymiyor orda yıldız bunu bir fenerli olarak söyluyorum. Vallah ne yalan söyleyim bize kırık kırpıkları ha bire yıldız diye kakalıyorlar. 11 4 Yanıtla
  • bülent titanic: bos verin bu isleri altaya 2 milyon euro verseniz amuda kalkar 1 0 Yanıtla
  • Tutku Uzuner: Ne tuttun ki ne istiyorsun.O kadar eksiğin var herkes biliyor.Kaptan oldun daha gemiyi kurtaramadın,Muslera gibi maalesef. 1 0 Yanıtla
  • Mehmet ALTINTAŞ: BEŞİKTAŞ hemen Altay’a kanca atmalı kesinlikle BEŞİKTAŞ A gelmelisin ALTAY 0 0 Yanıtla

Advertisement