GZT Giresunspor: 0-4 - Son Dakika
Spor

GZT Giresunspor: 0-4

GZT Giresunspor: 0-4

STAT: Vodafone ParkHAKEMLER: Hüseyin Göçek, Candaş Elbil, İbrahim BozbeyBEŞİKTAŞ: Mert Günok (Dk. 90+2 Ersin Destanoğlu) Rosier, Vida, Necip Uysal, Umut Meraş (Dk. 87 Montero), Josef, Pjanic, N'Koudou (Dk. 69 Can Bozdoğan), Ghezzal (Dk. 46 Welinton), Larin, Batshuayi (Dk.

27.11.2021 21:08  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Candaş Elbil, İbrahim Bozbey

BEŞİKTAŞ: Mert Günok (Dk. 90+2 Ersin Destanoğlu) Rosier, Vida, Necip Uysal, Umut Meraş (Dk. 87 Montero), Josef, Pjanic, N'Koudou (Dk. 69 Can Bozdoğan), Ghezzal (Dk. 46 Welinton), Larin, Batshuayi (Dk. 70 Alex Teixeira)GZT GİRESUNSPOR: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Behich (Dk. 87 Champness), Traore (Dk. 86 Erol Can Akdağ), Flavio, Suleymanov (Dk. 75 Emre Taşdemir), Diabate, Serginho (Dk. 86 Umut Nayır), Balde (Dk. 69 Pelupessy)GOLLER: Dk. 22 Diabate (P), Dk. 55 Balde, Dk. 63 Serginho, Dk. 90 Champness (GZT Giresunspor) KIRMIZI KART: Dk. 39 Necip Uysal (Beşiktaş)SARI KART: Josef (Beşiktaş)

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Beşiktaş sahasında GZT Giresunspor'a 4-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 22'nci dakikada penaltıdan Diabate, 55'inci dakikada Balde, 63'üncü dakikada Serginho ve 90'ıncı dakikada Champness kaydetti. Beşiktaş'ta Necip Uysal, 39'uncu dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı..9'uncu dakikada Batshuayi'nin pasıyla topla buluşan Ghezzal'ın uzak mesafeden yaptığı sert vuruşta kaleci Okan Kocuk, meşin yuvarlağı kornere tokatladı.19'uncu dakikada Giresunspor penaltı kazandı. Sağ kanattan gelişen atakta Zeki Yavru ortasını yaptı. Arka direkte Serginho'nun Kafa vuruşunda top Rosier'in koluna çarptı. Öncesinde oyunu devam ettiren Hüseyin Göçek, VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu tekrar izledi ve beyaz noktayı gösterdi.22'nci dakikada penaltı atışını kullanan Diabate, meşin yuvarlak ve kaleci Mert'i farklı köşelere gönderdi: 0-1.39'uncu dakikada Beşiktaş 10 kişi kaldı. Necip Uysal, orta alanda Diabate'ye yaptığı faul sonrasında sarı kartla cezalandırıldı. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu tekrar izleyen Hüseyin Göçek, Necip Uysal'ı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.Mücadelenin ilk yarısı GZT Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.53'üncü dakikada Pjanic'in sol kanattan yaptığı ortaya Larin arka direkte kafayı vurdu. Top yandan dışarı gitti.55'inci dakikada GZT Giresunspor farkı 2'ye çıkardı. Perez'in savunma arkasına uzun pas attı. Mert Günok kafayla uzaklaştırmak istediği topu ıskaladı, Balde topu boş ağlara gönderdi: 0-2.64'üncü dakikada Giresunspor bir gol daha buldu. Hızlı gelişen atakta ceza sahası sağ çaprazında Balde'nin şutunda top Mert Günok'tan sekti. Serginho topu boş ağlara gönderdi: 0-3.71'inci dakikada sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Rosier'in ortasında doğrudan kaleye yönelen top yan direkten oyun alanına geri döndü.90'ıncı dakikada Giresunspor farkı 4'e çıkardı. Umut Nayir'ın ara pasıyla savunma arkasına sarkan Flavio pasını arka direkteki Champness'e verdi. Kaleci Mert Günok, geriye doğru hareketlenirken çime takılıp yere düştü ve oyuna devam edemedi. Champness topu boş ağlara gönderdi: 0-4.Karşılaşmada başka gol olmadı ve GZT Giresunspor deplasmanda Beşiktaş'ı 4-0 mağlup etti.

CAN VE ROSIER'E ALKIŞ DİĞER FUTBOLCULARA TEPKİBeşiktaşlı taraftarlar karşılaşmanın 3-0'a gelmesinin ardında futbolculara tepki göstermeye devam etti. Özellikle yediği hatalı gollerin ardından Mert Günok, taraftarın hedef aldığı isimlerin başında geldi. Ayrıca Welnton, Vida ve oyundan çıkan N'Koudou ile Batshuayi taraftarın protestolarından nasibi aldı. Taraftarlar ayrıca, Giresunsporlu futbolcuları da oynadıkları futbol ve skordan dolayı alkışlarla destek verdi. Siyah-beyazlı taraftarların takımlarından sadece oyuna sonradan dahil olan Can Bozdoğan ve Valentin Rosier'i alkışlaması dikkatlerden kaçmadı.MERT GÜNOK OYUNU SEDYEYLE TERK ETTİ

Siyah-beyazlı ekipte, tecrübeli file bekçisi Mert Günok, konuk ekibin 4'üncü golü öncesinde pozisyon almaya çalışırken çime takılıp yerde kaldı. Mert Günok'un yerde kalmasının ardından Champness topu ağlara gönderdi ve skoru 4-0'a getirdi. Dizi döndüğü öğrenilen Mert Günok, pozisyon sonrasında oyuna devam edemedi ve oyun alanını sedyeyle terk etti.


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor GZT Giresunspor: 0-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği
    10:30 Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği

    Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan yüzme şenliğinde 40 kadın ve 35 erkek sporcu, farklı stillerde 322 müsabaka yapacak. Şenlik, 15-16 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek.

  • Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı
    10:29 Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı

    6-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Olimpik Deneme Atletizm yarışmasına Afyonkarahisar'dan 3 sporcu katıldı. Atletizm sporcusu Hamide Nur Tekdemir, U18 kızlar kategorisinde 800m ve 1500m branşlarında altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Tekdemir, 800m branşında elde ettiği 2:24'lük dereceleriyle rakiplerini geride bırakırken, 1500m branşında da 4:56'lık derecesiyle zafere ulaştı. Genç sporcunun bu başarısı, Okul Sporları Atletizm Bölge Yarışmaları için büyük moral oldu. Atletizm Spor Kulübü antrenörü Metin Şimşek Tekdemir'i tebrik ederek, bundan sonraki yarışmalarda da başarılarının devamını diledi. Tekdemir, 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir'de yapılacak Atletizm müsabakalarında da Afyonkarahisar'ı temsil edecek.

  • Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı
    10:28 Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı 93-72 mağlup ederek beşinci sıraya yükseldi ve play-off için önemli bir avantaj elde etti. Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, takımının mücadeleci ve vazgeçmeyen tavrını sahaya yansıttığını belirterek, kalan maçlarda maksimum galibiyeti almaya çalışacaklarını söyledi.

  • Kaçkar Dağları'nda Helikopterle Kayak Etkinliği
    09:57 Kaçkar Dağları'nda Helikopterle Kayak Etkinliği

    Dünyada sayılı merkezlerde, Türkiye'de ise Rize'de Kaçkar Dağları'nda gerçekleştirilen helikopterle kayak etkinliğine bu yıl 300'e yakın sporcu katıldı. Avrupa'ya yakınlığı ve kar kalitesi ile yerli ve yabancı kayakçıların gözdesi haline gelen Kaçkar Dağları, helikopterli kayak olarak bilinen 'heliski' tutkunlarını ağırladı. Helikopterle dağın zirvesine bırakılan kayakçıların sarp yamaçlar ve yüksek eğimli yerlerde kaydıkları spor dalı olan heliski, Türkiye'de 2005'ten itibaren Kaçkar Dağları'nın Rize sınırları içinde kalan Çamlıhemşin ve İkizdere ile Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapılıyor.

  • Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı
    09:52 Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı

    Samsunspor, Süper Lig'de bu sezon en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray'dan puan alamadı. Karadeniz temsilcisi, diğer rakiplerinden en az 1 puan alarak formda bir görüntü sergiledi. Kalan 6 haftada ise Samsunspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Eğer bu takımlardan en az 1 puan alabilirse, sezonu 18 takımdan puan alarak tamamlamış olacak.

  • Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak
    09:49 Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak

    Muğla'nın Kızları Hokey takımı, Türkiye Süper Lig Şampiyonası için Alanya'da mücadele edecek. 4 gün sürecek olan karşılaşmalarda, A ve B gruplarındaki takımlar birbirleriyle mücadele edecek. Menteşe Ege Yıldızları Antrenörü Serkan Şen, açık alanda da şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Advertisement