Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İrfan Can transferinin intikamını Edin Visca ile alacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İrfan Can transferinin intikamını Edin Visca ile alacak

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için mesai harcadığı Edin Visca için Galatasaray da devreye girdi. Cimbom, Fatih Terim'in çok istediği başarılı futbolcu için önümüzdeki hafta Başakşehir yönetimiyle masaya oturacak. Terim'in raporu doğrultusunda Burak Elmas, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'la Visca için ilk teması kuracak. İrfan Can'da çalım yiyen Aslan, Visca transferiyle Ali Koç'a yanıt vermek istiyor.

26.06.2021 12:10  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon birçok transferde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, yeni sezon öncesi de düelloya girdi. İrfan Can Kahveci'nin yankıları hala sürerken, Türk futbolunun iki devi bu kez bir başka büyük transfer operasyonuna girişiyor.

G.Saray Başkanı Burak Elmas, Visca'ya imza attırıp Ali Koç'un İrfan Can çalımına yanıt verecek

BİR SAVAŞ DAHA

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı, Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Edin Visca için Galatasaray devreye girdi. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği Visca'nın maliyetini masaya yatırmak amacıyla Sarı-Kırmızılı kulübün yeni yönetimi ile Başakşehir yetkilileri önümüzdeki hafta masaya oturacak.

G.Saray Başkanı Burak Elmas, Visca'ya imza attırıp Ali Koç'un İrfan Can çalımına yanıt verecek

İRFAN CAN'IN İNTİKAMI

Galatasaray, Visca transferini bitirerek İrfan Can'ı kapan Fenerbahçe'ye de bir ders vermek istiyor. Ali Koç'un Visca konusunda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İrfan Can transferinin intikamını Edin Visca ile alacak

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İrfan Can transferinin intikamını Edin Visca ile alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper006 : Galatasaray rizeden vede başakşehirden transfer yapması için herşeyden önce şartların eşit olması gerek gizli oyunlar olduğu sürece ne yaparsa yapsın fenerle bir yarışa girip kazanamaz bu iki kulüptede. Her iki kulübünde yöneticileri fenerin emrinde 0 0 Yanıtla

Advertisement