Galatasaray -Denizlispor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Galatasaray -Denizlispor Maçından Notlar

Galatasaray -Denizlispor Maçından Notlar

Ziraat Türkiye Kupası Bank Asya 1. Lig Ekiplerinden Denizlispor ile Karşılaşan Galatasaray'da, Teknik Direktör Georghe Hagi Avustralyalı Stoper Neill'i Kadroya Almadı.

10.11.2010 20:23

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile karşılaşan Galatasaray'da, teknik direktör Georghe Hagi Avustralyalı stoper Neill'i kadroya almadı.

Bu futbolcuyu dinlendiren Rumen çalıştırıcı, savunmanın göbeğinde Servet'in yanında orta saha oyuncusu Cana'yı oynattı. Sakatlığı geçen Gökhan Zan ise yedek soyundu.

Hagi, Trabzonspor maçında istenileni veremeyen Sırp asıllı Bosnalı futbolcu Misimoviç'i de yedek soyundururken, Aydın Yılmaz'a ilk 11'de şans verdi.

Öte yandan, Hagi'nin bu maçta Elano'yu forvet arkasında oynatması dikkat çekti.

-TARAFTARLAR MAÇA İLGİ GÖSTERMEDİ-

Galatasaraylı taraftarlar, Denizlispor maçına fazla ilgi göstermedi.

Tribünlerde büyük boşluklar gözlenirken, karşılaşmayı 8 bine yakın futbolsever izledi.

Galatasaraylı taraftarlar, kiralık olarak Denizlispor'da oynayan ancak maçta yedekler arasında yer alan Serdar Eylik'e de sevgi gösterilerinde bulunup tribüne çağırdı.

-ATATÜRK UNUTULMADI-

Taraftarlar, Ulu Önder Atatürk'ün vefatının 72. yıl dönümü nedeniyle kapalı tribünde ''GalaATAsaray TÜRKiyedir'' yazılı pankart asarken, her iki takım da sahaya ''Atamızı Saygıyla Anıyoruz'' yazılı pankartla çıktı.

Maç öncesinde stat hoporlörlerinden 10. Yıl Marşı çalındı.

-BAŞKAN MAÇA DA GELMEDİ-

Galatasaray'ın bugün yapılan Kasım ayı Divan Kurulu toplantısına katılmayan kulüp başkanı Adnan Polat, Denizlispor maçına da gelmedi.

Başkan Polat maça gelmeyince, protokol tribününde ön koltuklar boş kaldı.

Diğer yandan, Galatasaraylı eski futbolcu Hamza Hamzaoğlu da Denizlispor Teknik Direktörü olarak eski takımına karşı galibiyet için çaba harcadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray -Denizlispor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement