Halil Umut Meler, Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında orta hakem olarak görevlendirildi - Son Dakika
Spor

Halil Umut Meler, Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında orta hakem olarak görevlendirildi

Halil Umut Meler, Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında orta hakem olarak görevlendirildi

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında Halil Umut Meler'i orta hakem olarak görevlendirdi. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak, maçın 4. hakemi ise Alper Akarsu oldu. Bu sezon Kayserispor'un üçüncü maçında düdük çalacak olan Meler, maç 10 Mart Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.

07.03.2024 13:46  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligin 29. haftasında oynanacak Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında Halil Umut Meler'i orta hakem olarak görevlendirdi.

Kayserispor ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak Süper Lig 29. hafta maçında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, Pazar günü oynanacak müsabakada İzmir Bölgesi FIFA hakemini görevlendirdi. Bu zorlu maçta Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak, maçın 4. hakemi ise Alper Akarsu oldu. Halil Umut Meler, bu sezon Kayserispor'un Galatasaray ve Başakşehir ile golsüz berabere kaldığı maçlarda görev yaptı. Meler, bu sezon Kayserispor'un üçüncü maçında düdük çalacak.

10 Mart Pazar günü oynanacak olan Kayserispor - Atakaş Hatayspor maçı saat 13.30'da başlayacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halil Umut Meler, Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında orta hakem olarak görevlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement