Liverpool'un istediği Timo Werner Chelsea ile anlaştı - Son Dakika
Spor

Liverpool'un istediği Timo Werner Chelsea ile anlaştı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a transfer olacağı söylentileriyle anılan Alman yıldız Timo Werner'in, tercihini Chelsea'den yana kullandığı belirtildi. Bild'in haberine göre, Chelsea 60 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyecek ve 24 yaşındaki oyuncu, yıllık 10 milyon euro kazanacak.

04.06.2020 20:33  Güncelleme: 00:31

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'te forma giyen yıldız forvet oyuncusu Timo Werner, tercihini İngiliz kulübü Chelsea'den yana verdi.

Alman gazetesi Bild'in internet sitesinde yer verdiği bir haberde, "Timo Werner kararını verdi. Leipzig yerine Londra, Liverpool yerine de Chelsea. RB Leipzig'in yıldız oyuncusu Timo Werner, Jürgen Klopp'un başında bulunduğu Liverpool'la Şampiyonlar Ligi'nde oynama yerine, Liverpool'un ligdeki rakibi Chelsea'den yana tercihini kullandı" ifadeleri yer aldı.

60 MİLYON EURO BONSERVİS, 10 MİLYON EURO MAAŞ

24 yaşındaki Timo Werner'in RB Leipzig ile 2023'e kadar sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatan gazete, mevcut sözleşmeden çıkış için 60 milyon euronun söz konusu olduğunu ve Timo Werner'in 15 Haziran'a kadar kesin kararını vermesi gerektiğini aktardı. Eğer Werner Chelsea'nin teklifini kabul ederse, yıllık 10 milyon euro maaş alacak.

RB Leipzig Kulübü'ne bugün gelen Timo Werner'in menajeri Karlheinz Förster'in Bild'in transferle ilgili sorularını cevapsız bıraktığı belirtilirken, "Oyuncunun Chelsea ile kaç yıllığına anlaşma sağladığı açıklanmadı" denildi.

Liverpool\'un istediği Timo Werner Chelsea ile anlaştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Liverpool'un istediği Timo Werner Chelsea ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vizyonsuz NET e yanıt : Mal adam liverpol gitse oynayamayacak werner kaliteli bir oyuncu iyi düşünmüş Chelsea de güzel işler yapacaktır hele ki o salak arabamdan daha iyi iş çıkacaracaktır. 1 0 Yanıtla
  • Net: Yanı bahis şirketinden sürpriz oran almak istese ancak bunu yapabilirdi. Bir vizyonsuz daha. 0 0 Yanıtla
  • bir garib osmaniyeli: gooooooooooollll 0 0 Yanıtla

Advertisement