Şenol Güneş'in Beşiktaş'a döneceği iddia edildi - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a döneceği iddia edildi

Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sesleri yükselmeye başladı. Camianın bir kısmının Sergen Yalçın'ı istemediği biliniyor. Giresun maçının sonuca göre Sergen Yalçın'ın koltuğunu Şenol Güneş'in alabileceği öne sürüldü.

22.11.2021 16:13  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçların ardından Şenol Güneş sesleri yükselmeye başladı. Siyah-Beyazlılarda bazı yöneticilerin Sergen Yalçın'ı istemediği belirtilirken gündeme gelen ilk isim Şenol Güneş oldu.

Beşiktaş'tan Şenol Güneş bombası! Döneceği tarih bile belli

"YOLLAR AYRILSIN"

Akşam'ın haberine göre; Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin Sergen Yalçın'ı istemediği ve Giresunspor maçında alınacak kötü bir skor sonrasında tecrübeli teknik adamla yolların ayrılmasını istediği belirtildi.

Beşiktaş'tan Şenol Güneş bombası! Döneceği tarih bile belli

İNZİVAYA ÇEKİLDİ

Siyah-Beyazlılarda Sergen Yalçın'ın yerine düşünülen ilk isim ise Şenol Güneş. Milli Takım'la yollarını ayıran Şenol Güneş bir süredir inzivaya çekilmişti.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a döneceği iddia edildi

BEŞİKTAŞ'A SICAK

Siyah-Beyazlı takımla kuvvetli gönül bağı olan Şenol Güneş takım çalıştırmaya sıcak bakmıyor ancak Beşiktaş'ı geri çevirme ihtimali zayıf.

Şenol Güneş\'in Beşiktaş\'a döneceği iddia edildi

Son Dakika Spor Şenol Güneş'in Beşiktaş'a döneceği iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ayşe Varol Boztepe: Sergen Yalçın Beşiktaş in en büyük değerlerinden biridir. Fakat bu sene motivasyonu hiç yok. Şenol Güneş hocanın gelmesi isabetli bir karar olacaktır. 12 17 Yanıtla

Advertisement