Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Kahramanmaraşspor teknik direktörü Bayram Toysal, kentte iki profesyonel takımının bulunmasının bir avantaj olduğunu belirterek, "Amacımız, Kahramanmaraş'ta yaşayan insanların mutluluğuna mutluluk katmaktır" dedi.

05.07.2012 11:58

Spor Toto 2. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor teknik direktörü Bayram Toysal, kentte iki profesyonel takımının bulunmasının bir avantaj olduğunu belirterek, "Amacımız, Kahramanmaraş'ta yaşayan insanların mutluluğuna mutluluk katmaktır" dedi.

Toysal, tatilini geçirdiği memleketi Antakya'da, ilk teknik adamlık deneyiminde şampiyonluk sevinci yaşadığını, Kahramanmaraşspor'u iki yıl aradan sonra yeniden 2. Lig'e çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Futbolculuk kariyerinde sırasıyla Hatayspor, Çanakkale Dardanelspor, Akçaabat Sebatspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Denizlispor, Kocaelispor, Körfez Belediyespor ve Kartalspor'da forma giydiğini belirten Toysal "Futbolculuk dönemimde birçok şampiyonluklar ve sevinçler yaşadım. Ama teknik adamlık döneminde yaşadığım ilk şampiyonluk hepsinden daha anlamlı buldum. İlk yılımda böyle bir başarıyı elde ettiğim için çok mutluyum. Temennimiz bundan sonra Kahramanmaraşspor'u daha iyi yerlere taşımak. Kentte iki profesyonel takımın bulunması aslında bir avantaj. Hepimizin ortak amacı, Kahramanmaraş'ta yaşayan insanların mutluluğuna mutluluk katmaktır. Bana göre, hali hazırdaki daha üst ligdeki takımın, başarısı görmezden gelinmemeli. Alttan gelen takımı da hiçbir zaman hiçe sayamayız. Kahramanmaraş Belediyespor bizim kardeş takımımız. Başarılı olmalarını istiyoruz. Fakat ilk takım Kahramanmaraşspor'un hiçe sayılmaması bizim için önemli unsurdur" diye konuştu.

Toysal, sonuçta iki takımında Kahramanmaraş halkının takımı olduğunu vurgulayarak, "Burada görev yapan insanlar gelip geçicidir. önemli olan kulüplerdir" dedi.

Türkiye'de artık genç teknik adamlara rağbet olduğuna dikkati çeken Toysal, Kulüp Başkanı Feridun Kolat, As Başkan Ufuk Bilgetekin ve Sportif Direktör İlter Kasap'ın kendisine güvendiklerini, kendisinin de bu güveni mahcup etmediği için çok huzurlu ve mutlu olduğunu ifade etti.

Toysal, Kahramanmaraşspor'a uzun yıllar hizmet etmek istediğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Henüz bir teknik adam olarak yaşım çok genç ve ilerleyen yıllarda daha başarılı olacağıma inanıyorum. Taraftarlarımdan isteğim, geçen yıl bizi hiç yalnız bırakmadılar. Şampiyonlukta büyük katkıları oldu. Aynı şekilde desteklerini sürdürmelerini istiyorum. Gruptaki takımların birçoğunun durumu henüz net değil. Fakat 2. Lige yeni yükselen ve Bank Asya 1. Lig'den küme düşen takımların grubumuzda olması kaliteli bir grup olacağını işaret ediyor. Ayrıca memleketimin takımı Hatayspor'la aynı grupta olmak benim için manevi açıdan zor. Fakat profesyonellik olarak benim adıma sevindirici. Gönül isterdi ki iki takım el ele Bank Asya 1. Lig'e çıksın, ama profesyonellikte duygusallığa yer olmadığı için öncelikle Kahramanmaraşspor'un Bank Asya 1. Lig'e yükselmesini canı gönülden istiyorum. Hatayspor'a da başarılar diliyorum."

Dış transferde 6 oyuncuyla anlaştıklarını belirten Bayram Toysal, kamp döneminde eksik gördükleri mevkilere de transfer yapabileceklerini belirtti.

Toysal, mevcut kadroda yer alan 3-5 oyuncuyla yollarını ayırabileceklerini ifade ederek, yeni sezon hazırlıklarına 22 Temmuz'da önce Kahramanmaraş'taki tesislerinde başlayacaklarını, 15 günlük çalışmanın ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu'ya gideceklerini sözlerine ekledi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement