Türk Basketbolunun Efsane İsmi Doğan Hakyemez Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Türk Basketbolunun Efsane İsmi Doğan Hakyemez Hayatını Kaybetti

Türk basketbolunun duayen ismi Doğan Hakyemez, Antalya'da tedavi için gittiği hastanede kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

11.07.2018 22:16  Güncelleme: 17:29

Türk basketbolunun duayen ismi Doğan Hakyemez (68), Antalya'da tedavi için gittiği hastanede kalp krizi geçirdi. Hakyemez akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Dört kalp damarının tıkalı olduğu tespit edilen Hakyemez yoğun bakıma alınmıştı.

4 KALP DAMARI TIKANMIŞTI

Antalya'da bu sabah rahatsızlanan Doğan Hakyemez, beraberindekilerle özel bir hastaneye gitti. Burada muayene edilen Hakyemez'e doktorlar, 4 kalp damarının tıkalı olduğunu söyledi. Hakyemez, muayenesi sürdüğü sırada kalp krizi geçirdi. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Hakyemez hayata gözlerini yumdu.

ANADOLU EFES BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

"Antalya'da tedavi gören basketbolun efsane isimlerinden Doğan Hakyemez'in vefatının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

GALATASARAY: BASKETBOL CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

"Türk basketbolunun duayen ismi, eski oyuncumuz Doğan Hakyemez'in Antalya'da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Doğan Hakyemez'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk Basketbol Camiasına başsağlığı dileriz."

DOĞAN HAKYEMEZ KİMDİR?

Doğan Hakyemez, 1950'de doğdu. Basketbol'a Ankara'da başladı. Kariyeri boyunca Necdet Ronabar, Aytek Gürkan gibi önemli basketbolcularla Efes Pilsen çatısı altında oynadı. Ayrıca Galatasaray ve Eczacıbaşı gibi takımlarda şampiyonluklar yaşadı. 1971 yılında İzmir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan takımda yeraldı Basketbolu bıraktıktan sonra, menajerliğe başladı. 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonasında ikinci olan Türkiye millî basketbol takımının menajerliğini yaptı. Ardından Antalya Büyük Şehir Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Bu dönemde, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldi ve bu ligde Avrupa arenasına katılmayı başardı. Antalya'daki yerel seçimlerin ardından belediye başkanının değişmesiyle görevinden ayrılan Hakyemez, Trabzonspor ile anlaştı. Trabzonspor Hakyemez'le birlikte, Beko Basketbol Ligine çıkmayı başardı.

Türk Basketbolunun Efsane İsmi Doğan Hakyemez Hayatını Kaybetti

Son Dakika Spor Türk Basketbolunun Efsane İsmi Doğan Hakyemez Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Gol kralı: imanlı gittiyse hak rahmet eylesin. 3 7 Yanıtla
  • Şahin: Ne kadar basit ya her ölene Allah Rahmet Eylesin demek. 4 3 Yanıtla
    İnşallah : Sen imansız gidersin nursuz bağnaz 2 1
  • Yine : Yobazlar doldu taştı buraları Müslüman bekçileri yorumlarda salya damlatıyor susturacağız bir gün hepinizi 2 5 Yanıtla
    Bodrumlu: Yaw he he. Kedi yara zannetmesi. İşte 0 0
  • Aydın Yılmaz: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Türk spor tarihinde çok ama çok önemli bir insandı. Emeği kabul olsun. 5 1 Yanıtla
  • Zebani: Çakma Zebaniler doluşmuş. Allah rahmet eylesin. Ölüm üzerinden polemik olmaz 3 1 Yanıtla
  • SS: Bu yorum yapanları kimse tanımaz ama rahmetliyi tanırlar 3 1 Yanıtla
  • Inanilacak sey degil : Bizler müslüman evladiyiz elhamdulillah olene bize dusen ALLAH RAHMET EYLESIN demektir ama RABBIM ona nasil bir ahiret bictiyse oda RABBIMin bileceği bir iştir bazi arkadaslar ilginc yorum atmis ne aci ne uzucu yazik 3 1 Yanıtla
  • Ali AYKUL: ALLAH CC RAMET ETSİN NUR İÇİNDE YATSIN KOMŞUSU İKİ CİHAN güneşimiz Hz.MUHAMMET MUSTAFAS sav efendimiz olsun ilk okul öğretmenim MELAHAT HAKYEMERZ in oğluydu hocam sağolsun tüm benim gibi fakir öğrencileri el üstünde tutardı bilmiyoruım yaşıyormu yaşıyorsa RABBİM ona sağlıklı ve uzun ömürler versin rahmetli olduysa cennet mekanı olsun çok hayırsever di hocam ben kapıcı rahmetli şevketin küçük oğlu ali yazıyı okuyasn yakınları varsa baş sağlığı diliyorum 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement