Fenerbahçe taraftarları Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile yapılacak maç öncesi Putin maskesiyle görüntülendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe taraftarları Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile yapılacak maç öncesi Putin maskesiyle görüntülendi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

UEFA Avrupa Ligi grupları ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i ağırlayacak olan Fenerbahçe'de bazı taraftarların Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin maskesi ile stat çevresinde dolaştığı görüldü. Sarı-lacivertliler daha önce Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi elemesinde karşılaşmış ve tribünün bir kısmından yapılan 'Putin' tezahüratı sonrası Fenerbahçe, UEFA'dan ceza almıştı.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Dev mücadele öncesinde stat çevresinde bir taraftarın kameralara yansıyan görüntüsü dikkat çekti.

STATTA PUTİN TEZAHÜRATI YAPILMIŞTI

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda oynanan Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe taraftarının küçük bir bölümü, Vladimir Putin tezahüratı yapmıştı. UEFA bu olay hakkında soruşturma başlatırken, sarı-lacivertlilere ertelemeli ceza vermişti.

TARAFTARIN MASKESİ DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa Ligi'nde de aynı gruba düşen Fenerbahçe ve Dinamo Kiev'in karşı karşıya geleceği maç öncesi ilginç bir fotoğraf sosyal medyada dikkat çekti. Putin maskesi takan bir taraftar stat çevresinde görüldü.

Dinamo Kiev maçı öncesi Kadıköy'de bir Fenerbahçe taraftarı, Putin maskesiyle görüntülendi

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sefo 6157 sefo 6157:
    Ya her şey güzel. Fenerbahçe bizim Gözbebeğimiz ama kardeşim bu ne ya? Putin maskesi de ne demek oluyor. Ukrayna takımını maçında Putin maskesi takmak zalimlik ve insanlığa yakışmayan bir hareket. Bence bu kişi ve kişilerin yakalanıp cezalandırılması gerek. Utanmıyor musunuz lan siz. Savaşta yüzlerce kayıp veren evini yurdunu terk eden insanların manevi duyguları ile oynamaktan ne anlıyorsunuz. Ama şu da bir gerçek Ukraynalı veya Rus kadınlar için de yüz takla atarsınız terbiyesiz herifler.. 3 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.