Efeler'de sağanak sonrası yollar düzeltildi - Son Dakika
Yaşam

Efeler'de sağanak sonrası yollar düzeltildi

Efeler\'de sağanak sonrası yollar düzeltildi

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sağanak nedeniyle bozulan kırsal mahalle yollarını düzelterek ulaşımı sağladı. Dalama, Kozalaklı, Emirdoğan, İlyasdere, Aşağıkayacık, Yeniköy ve Armutlu mahallelerindeki çöküntüler giderildi.

27.11.2023 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler'de etkili olan yağmur nedeniyle bazı kırsal mahallelerdeki arazilere ulaşımı sağlayan yollar bozuldu. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 7 mahallede gerçekleştirdiği çalışmalarla yolları ulaşım için hazır hale getirdi.

Hafta sonu şiddetini artıran sağanak yağış dolayısıyla Dalama, Kozalaklı, Emirdoğan, İlyasdere, Aşağıkayacık, Yeniköy ve Armutlu mahallelerinde vatandaşların arazilerine ulaşımını sağlayan yollarda çöküntüler meydana geldi. Efeler Belediyesi, sorumluluk alanında olan bu mahallelerde mağduriyetlerin önüne geçmek için kolları sıvadı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışın hasar verdiği yollardaki sıkıntıları gidermek için yoğun mesai harcadı. Ekipler, iş makineleriyle sürdürülen çalışmalarla yolları düzelterek ulaşımı yeniden sağladı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve Efeler Belediyesi çalışanlarına hızlı ve etkili müdahaleleri için teşekkür eden mahalle sakinleri, "Yağış sonrası, bahçelerimize ulaşmak için kullandığımız yollar bozuldu. Bizim durumu söylememize gerek kalmadan belediye çalışanları hemen el attılar, yolları düzelttiler. Emek harcayan herkesten ve başkanımızdan Allah razı olsun" sözleriyle çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Efeler'de sağanak sonrası yollar düzeltildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement