4 Öğrenciden Beden Eğitimi Öğretmenine Dayak Suçlaması - Son Dakika
Yerel

4 Öğrenciden Beden Eğitimi Öğretmenine Dayak Suçlaması

4 Öğrenciden Beden Eğitimi Öğretmenine Dayak Suçlaması

4 Erkek Öğrenci, Velileriyle Birlikte Polis Merkezine Giderek, Kendilerini Sopayla Sıra Dayağına Çektiği İddiasıyla Okulun Beden Eğitimi Öğretmeninden Şikayetçi Oldu.

03.12.2010 19:56

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir ilköğretim okulunun 5'inci sınıfında okuyan 4 erkek öğrenci, velileriyle birlikte polis merkezine giderek, kendilerini sopayla sıra dayağına çektiği iddiasıyla okulun beden eğitimi öğretmeninden şikayetçi oldu.Sugözü Cemal Coşkun İlköğretim Okulu 5-B sınıfında okuyan yaşları 10 ile 11 arasında değişen S.A., A.Ç., B.Y. ve A.T., beden eğitimi dersi sırasında okulun bahçesinde futbol maçı yaptıkları sırada beden eğitimi öğretmeni S.T. tarafından spor odasına çağırıldı. Öğrenciler, odaya girdikten sonra S.T., iddiaya göre eline aldığı bir sopayla öğrencileri dövmeye başladı. Bu sırada 11 yaşındaki oğlu B.Y.'ye harçlık vermek için okula gelen anne Hülya Y., çocuğunu okul bahçesi ve sınıfında göremeyince, bahçedeki öğrencilere nerede olduğunu sordu. Öğrencilerin "beden eğitimi öğretmeni onları spor odasında dövüyor" demesi üzerine odaya giren anne Hülya Y., öğretmeni öğrencileri döverken gördü.

Oğlunu yanına alan anne durumu ilk olarak okul müdürü Mehmet Şencan'a, ardından eşine bildirdi. Daha sonra Hülya Y., oğlu B.Y. ve diğer öğrenciler S.A., A.Ç., ve A.T. ile onların aileleri 2 Nolu 125'inci Yıl Sağlık Ocağı'na giderek darp raporu aldı. Sağlık ocağı önünde basın mensuplarına açıklama yapan öğrenciler, beden eğitimi öğretmeni S.T.'nin sürekli kendilerini dövdüğünü iddia etti. Sağlık ocağından rapor alınmasının ardından öğrenci ve veliler, polis gözetiminde Saray Polis Merkezi'ne giderek, öğretmen hakkında şikayette de bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Okul Müdürü Mehmet Şencan, beden eğitimi öğretmeni S.T. hakkında tutanak tutarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdiğini belirterek, öğretmen hakkında soruşturma başlatılacağını söyledi. Beden Eğitimi öğretmeni S.T. ise olayla ilgili konuşmak istemediğini belirtirken, Saray Polis Merkezi Amirliği ise dosyayı Cumhuriyet Savcılığı'na sevk etti. S.T.'nin, daha önce de öğrencileri dövdüğü iddiasıyla başka veliler tarafından şikayet edildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel 4 Öğrenciden Beden Eğitimi Öğretmenine Dayak Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement