6. Gap Kış Oyunları Sarıkamış'ta Başladı - Son Dakika
Yerel

6. Gap Kış Oyunları Sarıkamış'ta Başladı

6. Gap Kış Oyunları Sarıkamış\'ta Başladı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kış Oyunları Kars'ın Sarıkamış İlçesinde düzenlenen törenle başladı.

27.01.2012 17:23

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kış Oyunları Kars'ın Sarıkamış İlçesinde düzenlenen törenle başladı.

Törene, Kars Vali Yardımcısı Ünal Çoşkun, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Selim İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Yunus Kılıç,Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş,Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen,Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel,daire amirleri ile sporcu kafileleri katıldı.

Sarıkamış Halk Eğitimi Merkezi önünden Gaziler meydanına kadar devam eden kortej yürüyüşüyle başlayan törende,

Gaziler meydanındaki Atatürk anıtı önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

GAP Oyunlarının açılış konuşmasını yapan Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış'ta yeni bir etkinlikte bir araya gelmekten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Kaymakam Ermiş; "Daha on beş gün önce 271 sporcunun katılmış olduğu Türkiye 1. etap kayaklı koşu yarışmalarımız vardı. Bugün de 3 günlük süreç içerisinde gerçekleşecek 300 sporcunun katılacağı alp disiplini ve kuzey disiplini yarışmalarımız olacak. Umarım kazasız belasız eğlenceli ve keyifli bir yarışma geçirirsiniz. Sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz" dedi.

Daha sonra AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, yarışmaya katılacak sporculara başarı dileklerinde bulundular. Gaziler Meydanında yapılan törenin ardından sporcu kafileleri toplantı için Spor Lisesi toplantı salonuna geçti.

6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kış Spor Oyunları 28 Ocak 2012 tarihinde saat 10.00'da Bayraktepe Kayak Tesislerinde yapılacak Kayaklı Koşu yarışlarıyla devam edecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6. Gap Kış Oyunları Sarıkamış'ta Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement