AK Parti İl Başkanlığı Eğitim Semineri, Marmaris'te Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanlığı Eğitim Semineri, Marmaris'te Başladı

AK Parti İl Başkanlığı Eğitim Semineri, Marmaris\'te Başladı

AK Parti İl Başkanlığı eğitim semineri, Muğla'nın Marmaris ilçesinde başladı.

09.11.2012 20:43

AK Parti İl Başkanlığı eğitim semineri, Muğla'nın Marmaris ilçesinde başladı.

Grand Paşa Otel'de gerçekleştirilen seminere, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Antalya Milletvekili Menderes Türel, Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Göksu ve yaklaşık 600 partili katıldı. AK Parti Muğla il ve ilçe teşkilatlarının düzenlediği eğitim semineri, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in konuşmasıyla başladı.

AK Parti'nin diğer partilerin aksine teşkilat merkezli olduğunu anlatan Erdem, "Sadece Türkiye'nin değil, belki dünyanın en büyük teşkilatına sahip parti biziz. Şu anda partimizin üye sayısı 7 milyon 844 bin 150 civarında. Belki akşama kadar üye sayımız daha da artmış olacak. Birçok ülkenin nüfusundan daha fazla üyelerimiz var, her 100 seçmenden 16'sı AK Parti'nin kayıtlı üyesidir" dedi.

Muğla'nın da büyükşehir olacağına dikkat çeken Erdem, böylece köylerin de şehir merkezindeki gibi hizmet alacağını kaydederek, "Bu sistemin ilk denendiği yerler olan İstanbul ve Kocaeli'nde başarılı olundu. Vatandaşa 'Büyükşehir olunca İl Genel Meclisi üyelerine oy veremeyeceksiniz' diyorlar. Büyükşehir olunca İl Genel Meclisi kalmıyor ki oy verme durumu olsun. Bundan daha önemlisi köydeki kardeşim, büyükşehir belediye başkanına oy vereceksin. Büyükşehirin belediye meclis üyesine oy vereceksin. İlçe belediye başkanına, belediye meclis üyesine oy vereceksin" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanlığı Eğitim Semineri, Marmaris'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement