Akseki'de Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akseki'de Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Akseki\'de Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Antalya Milletvekili ve eski Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramlaşma törenine katıldı.

19.08.2012 15:35

Antalya Milletvekili ve eski Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramlaşma törenine katıldı .

Antalya'nın Akseki ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Akseki Öğretmenevi'nde yapılan bayramlaşma törenine, Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, AK Parti Antalya Milletvekili ve eski Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, Yarpuz Belediye Başkanı Doğan Erdem, Garnizon Komutanı Binbaşı Ümit Sarıkaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğme Hacı Ahmet önder, İlçe Emniyet Amiri Hasan Şahin, Bölge Trafik Denetleme ve İstasyon Amiri Cem Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Eroğlu, İbrahim Özkan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma törenine katılan Çavuşoğlu, "Bizleri milletçe sevgi ve saygıya yönelten, kırgınlıkların giderildiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Ayı'nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanların yanında olmanın, iftar sofralarını paylaşmanın, dünyada yaşanan yoksulluğa el uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha güçlü duygularla yaşadık. Bizi birbirimize yakınlaştıran, sevgimizi, dostluk bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramı'nda halkımızın huzurunun devamı bizler için son derece önem taşımaktadır" dedi.

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, bayramlaşmanın önemine değindi ve birlik ve beraberliğin devam etmesi dileğinde bulundu. Çeviren, "Birlik, beraberlik ve yardımlaşma ile toplumsal dayanışmanın üst düzeyde yaşandığı bir bayrama daha ulaşmak üzereyiz. Toplumumuzun en değerli hasletlerinin yaşanıp yaşatıldığı günlerden olan Ramazan Bayramının ülkemizde arzuladığımız sevgi, saygı ve huzur ortamında yaşanmasını arzu ediyoruz. İlçemizde görev yapan tüm kamu personeli çalışanları ile Aksekili vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, huzur ve esenlik içinde bayram geçirmelerini diliyorum." ifadesini kullandı.

Daha sonra Çeviren, Belediye Başkanı Gölcü, Garnizon Komutanı Binbaşı Sarıkaya ve protokol sırasıyla ilçe emniyet amirliği, ilçe jandarma komutanlığı, şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akseki'de Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement