Alanya'da 100. Yıl Bisiklet Turu düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Alanya'da 100. Yıl Bisiklet Turu düzenlendi

Alanya\'da 100. Yıl Bisiklet Turu düzenlendi

Antalya'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen '100. Yıl Bisiklet Turu'na Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. Etkinliğe öğrenciler, kurum müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Tur, kırmızı beyaz bayraklarla süslenen caddelerde bayram havasında tamamlandı.

26.10.2023 21:04  Güncelleme: 21:28

Antalya'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "100. Yıl Bisiklet Turu" düzenlendi. Turun startını veren Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tur boyunca pedal çevirdi.

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Alanya Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Anıt önünde başlayan etkinlikte bisikletçi ve vatandaşlar Atatürk Caddesi üzerinden Gençlik Merkezi'ne kadar pedal çevirdi.

Kırmızı beyaz caddelerde bayram havası

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Ak Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı da güzergahta vatandaşlarla birlikte bisiklet sürdü. Kırmızı beyaz bayraklarla süslenen caddelerde tam bir bayram havasında tur tamamlandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da 100. Yıl Bisiklet Turu düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement