Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR Yönetim Kurulu Üyesi Salih Peker, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada, Antalyalı esnafı Antalyaspor'a karşı daha duyarlı olmaya davet etti.

16.11.2012 13:14

Foto: Diarra hareketli fotosu

--- KUTU ---

Peker'in esnaf isyanı

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu Üyesi Salih Peker, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada, Antalyalı esnafı Antalyaspor'a karşı daha duyarlı olmaya davet etti. Cafelerin, bistroların, restoranların hemen hemen hepsinde '3 büyük' olarak tabir edilen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş bayraklarının asıldığına dikkati çeken Peker, "Bu görüntüler hele Beşiktaş maçı öncesi hiç hoşumuza gitmiyor. İstiyoruz ki burada para kazanan tüm esnafın öncelikle kendi takımlarının bayraklarını asması gerekiyor" dedi.

Foto: Salih Peker

--- KUTU ---

Tita ceza sınırında

Antalyaspor'un yetenekli futbolcusu Tita, Beşiktaş maçı öncesi uyarıldı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş karşısında kart görmesi halinde Bursaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Foto: Tita fotosu

--- KUTU ---

Şimşek kapanıyor

Antalyaspor, yarın akşam Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşılaşacağı Beşiktaş maçının son taktik idmanını bugün yapacak ve kampa girecek. Koray'ın da iyileşmesiyle sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Antalyaspor'da oyuncuların arzulu ve yüksek moralli olması teknik direktör Mehmet Özdilek'i sevindiriyor. Özdilek, bugünkü taktik maçta tüm oyuncularını son kez izleyecek ve Beşiktaş maçında sahaya süreceği 11'i belirleyecek.

Foto: İdman fotoları hoca kelle

===

Rakip Erdemir

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, bugün Erdemir'i konuk ediyor. Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Fatih Söylemezoğlu, Zafer Yılmaz ve Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek.

Fotosuz

===

Alanya kendine geldi

Denizli Belediyespor karşısında alınan galibiyet turuncu yeşilli camiada sevinç yarattı. Teknik direktör Durusoy, "Bundan önce oynadığımız 2 maçın kaybını kapattık" dedi.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Alanyaspor'da yüzler gülüyor. Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Denizli Belediyespor'u 1-0 mağlup eden ve evine 3 altın puanla dönen turuncu yeşilliler, Yeni Malatya ve Balıkesir maçlarındaki kaybı da telafi etmiş oldu. Yapılan çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, şöyle dedi:

"Yeni Malatyaspor ve Balıkesir maçlarından 1 puanla dönmemizden dolayı bu maça kesin 3 puan hedefiyle çıktık. Takım olarak galibiyete yoğunlaştık. Çalışmaların ve motivasyonun meyvesini aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımızın genel performansı göz doldurdu. Oyun geneline bakıldığında üstün olan bizdik. Rakibin hızlı birkaç atağı olmasına rağmen gol pozisyonu oluşmasını engelledik."

ADEM CEZALI

Hakemin bazı kararlarını da eleştiren Durusoy, "Verilmeyen 3 penaltımız ve rakibe gösterilmeyen bir kırmızı kart var. Yine de 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Futbolcularımızın saha içerisindeki disiplini, kaynaşması ve yardımlaşması takdire değerdi. Denizli Belediyespor maçında ayağa paslarla etkili olmaya çalıştık. Top rakipteyken de koordineli bir şekilde top takibi yapmamız rakibin pozisyonlarını kısıtladı" dedi.

Bu maçı geride bıraktıklarını, Kızılcahamam maçına yoğunlaştıklarını aktaran Durusoy, "Takımımızı deplasmanda yalnız bırakmayan başta kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu olmak üzere yönetim üyelerimiz Bilal Gömeç, Mevlüthan Çavuşoğlu ve Turan Görgün'e de teşekkür ederiz" dedi. Ligde 15 puanla 9'uncu sırada bulunan Alanyaspor'da, Denizli Belediyespor maçında 4'üncü sarı kartını gören Adem cezalı duruma düştüğü için Kızılcahamam maçında forma giyemeyecek.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Haydar Durusoy

===

Demre Stadı yenileniyor

ANTALYA Demre'deki ilçe stadı yenileniyor. Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden Demre Belediyespor'un maçlarını oynadığı ilçe stadı, bakıma alındı. Demre Belediyespor, stat bakımda olduğu için maçlarını deplasmanda oynayacak. Yetkililer, stat zemininin dört dörtlük hale getirilmesi için çalışmaların hızla sürdüğünü ifade etti.

İKİNCİ DEVREYE YETİŞECEK

Kulüp Başkanı Hayrettin Özkan, Demre Belediyesi'nin yardımlarıyla sahayı yenilediklerini belirterek, "Çimler tamamen yenilendi. Büyüyen çimleri iki kez keseceğiz. Daha sonra üç tonluk silindirle saha düzgün hale getirilecek. Bir ay içinde sahamız yenilenmiş olacak. Bu nedenle ilk yarı sonuna kadar tüm maçlarımızı deplasmanda oynayacağız. İkinci yarı maçları ise sahamızda oynanacak" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Çalışma fotosu

===

Derya Tutkun'dan boşalan teknik direktörlüğe Yüksel Öz getirildi

Sandıklı Öz'üne döndü

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta hedefini üst sıralar olarak belirleyen Sandıklıspor, yeni hocasına kavuştu. Teknik direktör Derya Tutkun ile yollarını ayıran Sandıklıspor, deneyimli hoca Yüksel Öz'le anlaştı. Görevine başlayan Öz, ilk antrenmana çıktı. Önce oyuncularla tanışan Öz, daha sonra hedeflerini anlattı.

Sandıklıspor'un Öz ile sezon sonuna kadar anlaştığı, tarafların memnuniyeti sonunda devam kararı verileceği açıklandı. Ayrıca Kaleci Antrenörlüğü'ne de Oğuz Elban getirildi. Teknik Direktör Öz, "Sandıklı'ya başarılı olmak için geldim. Şu anda takımın 13 puanı var. Futbolcu kardeşlerimle el ele verip daha üst sıralarda yer alacağızö dedi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Yüksel Öz fotosu

===

Kaleci Beray'a onur belgesi

MEDİCAL Park Antalyaspor'un altyapıdaki kalecilerinden Beray Benteşen, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nü kazandı. Adem Tolunay Anadolu Lisesi mezunu olan Beray Benteşen, 2005 yılında başladığı kaleciliği 2008'den itibaren Antalyaspor'a sürdürdü. Antalyaspor Futbol Direktörü Sedat Karabük, üniversite öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde sürdürecek genç sporcuya onur belgesi vererek uğurladı.

Eğitimle birlikte sporun da yapılacağına iyi bir örnek olduğunu belirten Karabük, "Antalyaspor olarak sporcularımızın eğitimlerine de büyük önem veriyoruz. Kaleci Beray'ın Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği gibi önemli bir bölümü kazanması ailesini olduğu kadar bizi de gururlandırdı. Altyapıdaki diğer sporcularımıza da örnek olan Beray'ın İstanbul'daki üniversite öğrenimi sırasında spora devamını sağlamak için destek olacağız" dedi.

Foto: Sedat Karabük, Beray'a belgesini verirken foto

===

Sakız Adası primi

ANTALYA'yı Bayanlar Hentbol 2. Ligi D Grubu'nda temsil eden Sakızoğlu 1960 Sümerspor'a, Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu'dan süper prim geldi. Yarın saat 13.00'te Dilek Sabancı Spor Salonu'nda Antalya'nın bir diğer temsilcisi Telekom ile zorlu bir maça çıkacak olan takıma, bu maçın kazanılması halinde 2 bin TL prim verilecek.

Oynadığı 3 maçı da kazanarak 6 puanla grubun lideri olan Sakızoğlu 1960 Sümerspor, 1 maç oynayan ve bunu da kazanan Telekom ile bir anlamda zirvenin sahibi olabilmek için mücadele verecek. Ahmet Sakızoğlu'nun prim vaadi, bununla da sınırlı kalmadı. Sakızoğlu, takımın ilk yarıyı lider bitirmesi halinde ise oyuncularına Sakız Adası'nda tatil sözü verdi.

Foto: Maç enstantanesi ve toplu foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement