Atay Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Atay Basınında Bugün

Hatay'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Yorum: 'Hatay Logosunu Seçiyor' Ulusal ve Uluslararası Arenada Hatay'ı Tanıtacak Olan Hazırlanan 8 Logo Toplantıda Tanıtıldı

14.01.2011 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

YORUM: 'Hatay logosunu seçiyor'

Ulusal ve uluslararası arenada Hatay'ı tanıtacak olan hazırlanan 8 logo toplantıda tanıtıldı. Hatay Valisi Mehmet Celalettin lekesiz, logoyu kent merkezinde ve ilçelerde vatandaşların seçeceğini söyledi.

HATAY: 'Greyfurt'un Japonya yolculuğu başladı'

Akdeniz meyve sineği zararlısı nedeniyle 1970 yılından bu yana ithalat yasağı uygulayan Japonya'ya, Mersin Serbest Bölge Limanı'ndan greyfurt ihracatı gerçekleştirildi.

ÖZYURT: 'Uluslararası İşçi Festivali başladı'

Bu yıl 5. gerçekleştirilen 'Uluslararası İşçi Filmleri Festivali' Kültür Merkezi'nde başladı. 27 filmin izleneceği festival kapsamında 2 tiyatro, 3 panelin gerçekleştirileceği de belirtildi.

ATAYURT: 'Polisten torbacılara büyük darbe'

Hatay Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, düzenledikleri operasyonla sokak satıcılarına darbe vuruldu. Operasyonlarda 300 gram kubar esrar ile 26 adet captagon hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 kişiden, 3'ü adliyeye sevk edildi.

ASİ: 'Doğal ilaç spor'

TBESF Başkanvekili Fahir Altay, engellilerin rehabilitasyonunda doğal ilaç olan spora kanalize etmek için aile, federasyon ve sporcuyu kapsayan projeler hazırladıklarını söyledi.

EXPRES: 'AK Parti İl Divan Toplantısı Dörtyol'da yapılacak'

AK Parti İl Divan Toplantısı'nın 16 Ocak Pazar günü Dörtyol ilçesinde yapılacağı, toplantıya Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in katılacağı belirtildi.

SÖZ: 'Vali Lekesiz Kırıkhan'da sorun dinledi'

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Kırıkhan ilçesinde incelemelerde bulundu ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

(RŞ-MUT) - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atay Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement