Aydın'a Veteranlar Basketbolda Centilmenlik Ödülü - Son Dakika
Yerel

Aydın'a Veteranlar Basketbolda Centilmenlik Ödülü

Aydın\'a Veteranlar Basketbolda Centilmenlik Ödülü

Aydın ekibi, 3. Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası’nda fair play ödülüne layık görüldü.

26.05.2014 16:57

Aydın ekibi, 3. Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası'nda fair play ödülüne layık görüldü.

23-25 Mayıs 2014 Tarihleri arasında İzmir'e bağlı Bergama Belediyesi'nin desteği ile ve Barilla Makarna'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen 3. Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası sona erdi.

Bergama Belediye Spor Salonu'nda, Rusya'nın St. Petersburg takımının da yer aldığı 12 Erkek ve 7 Kadın takımdan, 40 yaş üstü ünlü basketbolcuların 3 gün boyunca kıyasıya mücadele verdiği turnuva birbirinden renkli görüntülere sahne olurken turnuva süresince bütün maçlarda ortak slogan "Bütün Basketler Soma İçin" oldu. Çekişme ve mücadeleden çok fair-play ruhunun yaşatıldığı müsabakalara Aydın'ı temsilen, Aydın'da yetişmiş basketbol severler de forma giydi.

Aydın Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Kırmacı, okul sporları koordinatörü Ayhan Afşar, Aydın Spor 1923 kulübü eski başkanı Ahmet Gümüş, Isparta Halı Sarayı Sahiplerinde Hasan Kiriş, ADÜ profesörü İzzet Koçak, Aydın Devlet Hastanesi Beyin Cerrahı Ali Rıza Tosun, Aydın Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Orkan Pehlivan, tüccar Hüseyin Bosnalı, Eski belediye meclis üyesi ve Altınbaş Kuyumculuk sahibi Ahmet Kızılkaya, Eski basketbolcu Altar Kocadağıstanlı, Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı personeli Orhan Doğan'dan oluşan 11 kişilik kadroyla veteranlar turnuvasında Aydın ekibi maçlar boyunca sergiledikleri centilmence mücadeleleri sebebiyle turnuva sonunda fair play ödülü aldı.

Ödülü Aydın adına alan İl Temsilcisi Mehmet Kırmacı ve Ahmet Kızılkaya, yaptıkları açıklamada, "Öncelikle belirtmek isteriz ki, kısa bir süre önce Soma'da meydana gelen maden faciasında kaybettiğimiz şehitlerimiz için çok üzgünüz. Bu turnuvada da bu sloganla sahaya çıkmak ayrıca onur vericiydi. Öte yandan ben böylesine güzel ve önemli bir turnuvayı organize eden Bergama Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gönenç'e, Türkiye basketbol federasyonu hakemlerimiz Ufuk Akyüz, Fatih Dalay'a, turnuva sponsorumuz Barilla Makarna yönetim kuruluna, değerli takım oyuncularımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Böylesine güzel bir organizasyonda centilmenlik ödülü almış olmak da ayrıca gurur verici. Dilerim önümüzdeki yıllarda da aynı organizasyonda forma giymenin mutluluğunu yaşarız" dediler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'a Veteranlar Basketbolda Centilmenlik Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement