Bakanlar Kurulu'nda Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Bakanlar Kurulu'nda Görev Değişikliği

AK Parti Antalya İl Başkanı Köse: "Antalya milletvekilimizin bakan olmasını bizi ziyadesiyle memnun etti"

26.12.2013 00:22

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, "Antalya milletvekilimizin bakan olmasını bizi ziyadesiyle memnun etti" dedi.

Köse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine listesinde, Antalya Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Avrupa Birliği (AB) Bakanlığına getirilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Çavuşoğlu'nun bakan olmasını beklediklerini ifade eden Köse, "Kendisiyle Ankara'da görüştüğümüzde, bu beklentimizi kendisine ilettim. Çok temkinli yaklaşarak, 'Başbakanımızın verdiği her görevi yaparız' dedi. Egemen Bağış'ın da çok büyük hizmetleri oldu. Kendisini de çok seviyorduk. Ancak, Antalya milletvekilimizin bakan olmasını bizi ziyadesiyle memnun etti" dedi.

Köse, Çavuşoğlu'nun bakan olmasının Başbakanın Antalya'ya verdiği önemin bir başka göstergesi olduğunun altını çizerek, bakanın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Antalya'ya ve tüm Türkiye'ye güzel hizmetler vermeye devam edeceğini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakanlar Kurulu'nda Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement