Başkan Keskin'den Sosyal Belediyecilik Sunumu - Son Dakika
Yerel

Başkan Keskin'den Sosyal Belediyecilik Sunumu

Başkan Keskin\'den Sosyal Belediyecilik Sunumu

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (UYEM) tarafından düzenlenen "Azerbaycan Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı" programında sosyal belediyeciliği...

24.04.2012 16:19

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (UYEM) tarafından düzenlenen "Azerbaycan Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı" programında sosyal belediyeciliği anlattı.

Tecrübe Paylaşımı Programı'nda Yıldırım'da hayata geçirdiği sosyal projeleri fotoğraflar eşliğinde anlatan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, fiziki projelerin yanı sıra sosyal projelerle Yıldırımlıların refah seviyesinin yükseltilmesini hedeflediklerini belirtti. Keskin, "Yıldırım'da irili ufaklı yüzlerce projeye imzamızı attık. Göreve geldiğim 2004 yılından bu yana "önce insan" prensibiyle durmaksızın çalıştık. Sevgi marketten hasta yakınları oteline, evde bakımdan kimsesizler konağına, Yıl-Mek kurslarına kadar yüzlerce sosyal belediyecilik çalışmasını Yıldırım'da hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyorum" dedi.

Programda konuşan Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eğitim çalışmalarına ve kardeş ülke Azerbaycan'la ilişkilere önem verdiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, Azerbaycan'la ilişkilerin daha da geliştirerek ortak projeler yapmak için gerekli çalışmaları başlatacaklarının altını çizdi.

Azerbaycan Yerel yönetimler temsilcilerine yönelik Türk Dünyası Belediyeler Birliği tarafından hazırlanan program, 29 Nisan 2012 tarihine kadar Kocaeli ve İstanbul'da gerçekleştirilecek toplantılarla devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kocaeli Fuar Alanı Sivil Toplum Merkezi'nde düzenlenen programa Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcıları olan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok Öz, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Mersin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Birliğin Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çankırı Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı ve Azerbaycan Cumhuriyeti adına

İstanbul Başkonsolosu Ceyhun Memmedov katıldı.

(MŞ)

24.04.2012 15: 59: 35

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keskin'den Sosyal Belediyecilik Sunumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement