CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, "Dışarıdan bakıldığı zaman Türkiye, adeta bir zamanlar 'Balkanlaşma', şimdi de 'Suriyeleşme' denilen bir karanlık mecraya sürüklenmek isteniyor" dedi.

21.12.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, "Dışarıdan bakıldığı zaman Türkiye, adeta bir zamanlar 'Balkanlaşma', şimdi de 'Suriyeleşme' denilen bir karanlık mecraya sürüklenmek isteniyor" dedi.

Erdoğdu, partisinin Kütahya İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye sınırlarının adeta kan gölüne döndüğünü, ülkenin Ortadoğu'nun savaş ortamına sürüklenmek istendiği karanlık bir dönemden geçildiğini savundu.

Yurt içinde, birçok ilde şiddet ve terör olaylarının tırmandığını dile getiren Erdoğdu, şöyle konuştu:

"Bazı illerimizde halk iki ateş arasında kalmış çaresizlik içinde göç ediyor. Dışarıdan bakıldığı zaman Türkiye adeta bir zamanlar 'Balkanlaşma', şimdi de 'Suriyeleşme' denilen bir karanlık mecraya sürüklenmek isteniyor. Bu bizi asla yıldırmayacak. Çünkü biz Mustafa Kemal'in kuşağıyız, cumhuriyetin çocuklarıyız. Biz, aydınlanmanın ışığını yüreğimizde, bilincimizde taşıyoruz ve bunu geleceğe taşımakta kararlıyız. Emeğin hakkını biliyoruz. Biz, bu ülkenin çalışan insanını, kendi geçimini ve ailesinin geçimini sağlamak için alın teri dökenlerin davasının savunucularıyız. Onun için bizim içimizde umut hiç yok olmaz. Bir söz vardır; 'Umut kesilmez umuttan' diye. Çünkü kendimize, çocuklarımıza ve geleceğe inanıyoruz.  Kongremizi zor günlerde yapıyoruz ama aydınlık bir gelecek için yapıyoruz. Kıvançla, onurla bu yolda yürüyeceğiz."

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın da katıldığı kongrede, konuşmaların ardından seçim gerçekleştirildi.

Tek listeyle gidilen seçimde, Zeliha Aksaz Şahbaz yeniden il başkanlığına seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement