CHP Milletvekili Özgür Özel Saruhanlı'da Esnaf Ziyareti Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Özgür Özel Saruhanlı'da Esnaf Ziyareti Yaptı

CHP Milletvekili Özgür Özel Saruhanlı\'da Esnaf Ziyareti Yaptı

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel Saruhanlı ilçesinde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşların sorunlarını dinledi.

11.08.2012 17:40

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel Saruhanlı ilçesinde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Milletvekili Özel, önce CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Burada Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, yönetim kurulu üyeleri ve yönetimdeki partililer tarafından karşılandı.

Daha sonra Milletvekili Özel, İlçe Başkanı Muharrem Ekici ve diğer partili yöneticileriyle beraber esnaf ziyareti yaparak, park ve bahçelerde oturan vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Özel burada yaptığı konuşmada, meclisin tatile girdiği günden beri tüm CHP'li vekillerin köy, belde ve ilçeleri gezerek, vatandaşlarla bir araya gelip, onların sorunlarını dinlediğini söyledi.

Özel, Foça saldırısında şehit olan askerimizin ailesine baş sağlığı dileyerek, "Şehit olan Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, ailesine de baş sağlığı diliyorum. Terör örgütünün son günlerde artan şiddet olaylarıyla ülke gündemini meşgul etmek için var gücüyle çalışmakta. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) acilen bir araya gelip, bu soruna bir çare bulunması için Salı günü mecliste olacağız. Meclisin acil olarak toplanması gerektiğini düşünüyoruz, bu günlerDE bir araya gelinmezse ne zaman bir araya gelecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Özgür Özel Saruhanlı'da Esnaf Ziyareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement