Chp'nin 'Aldatma Kandırma Partisi' Afişi Polis Tarafından İndirildi - Son Dakika
Yerel

Chp'nin 'Aldatma Kandırma Partisi' Afişi Polis Tarafından İndirildi

Chp\'nin \'Aldatma Kandırma Partisi\' Afişi Polis Tarafından İndirildi

Mersin'de CHP Toroslar İlçe Binasına 3 Ay Önce Asılan AK Parti'ye Yönelik 'Aldatma Kandırma Partisi' Yazılı Afiş, Polis Tarafından İndirildi.

03.03.2011 20:30

Mersin'de CHP Toroslar ilçe binasına 3 ay önce asılan AK Parti'ye yönelik 'Aldatma Kandırma Partisi' yazılı afiş, polis tarafından indirildi. Parti yönetimi hakkında da soruşturma başlatıldı.

CHP Toroslar İlçe binasına yaklaşık 3 ay önce 3,5 metre eninde, 1,5 metre uzunluğunda ve üzerinde 'Aldatma Kandırma Partisi'nden güzel ülkemizi, aldatılan ve kandırılan işçi, memur, esnaf, köylü, emekli tüm kadın-erkek-genç kardeşlerimizle el ele vererek kurtaracağız. Katıl bize. Güç ver' yazılı afiş asıldı. Afiş ile ilgili olarak AK Parti il yöneticilerince Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunularak, suç kanıtı olarak gösterilen afişe de el konulması istendi. Bunun üzerine harekete geçen polis, ilçe binasına gelerek afişe tutanakla el koydu. Savcılık ise ilçe başkan ve yöneticileri hakkında AK Parti'ye 'Aldatma ve Kandırma Partisi' yakıştırması yaptıkları için soruşturma başlattı.

CHP'DEN TEPKİ

CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, Toroslar İlçe Başkanı Avukat Adnan Gündoğdu, Yenişehir İlçe Başkanı Yunus Özdemir ve çok sayıda partilinin de katıldığı basın toplantısında gelişmeleri değerlendirdi. Gündoğdu, AK Parti'nin ülke genelinde baskıcı yönetim anlayışını yaygınlaştırmaya çalışırken korkutmayı, sindirmeyi ve asılsız suç duyuruları ile gözaltına aldırmayı temel yöntem olarak kullandığını söyledi.

CHP Toroslar İlçe Başkanı Adnan Gündoğdu da, "Bu, CHP'yi susturma, sindirme ve korkutma girişiminden başka bir şey değildir. AKP il yönetiminin bu sindirme girişimini şiddetle kınıyor, bir kez daha ulusal çıkarlar uğruna mücadeleye devam edeceğimizi AKP'nin baskıcı yöntemlerine pabuç bırakmayacağımızı buradan duyurmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Chp'nin 'Aldatma Kandırma Partisi' Afişi Polis Tarafından İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement