CHP'nin Kadın Adayından Futbolculara Baklava İkramı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Kadın Adayından Futbolculara Baklava İkramı

CHP\'nin Kadın Adayından Futbolculara Baklava İkramı

CHP Urfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hale Soran, Şanlıurfaspor tesislerine giderek futbolculara başarılar diledi ve baklava ikramında bulundu.

24.01.2014 11:24

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hale Soran dün Şanlıurfa spor tesislerine giderek yönetim kurulu üyeleri ile fikir alış verişinde bulundu.

Şanlıurfaspor yönetimi tarafından kapıda karşılanan CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hale Soran, Şanlıurfaspor antrenmanı öncesi futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.

Bir süre antrenmanı izleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hale Soran ve beraberindeki heyet futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti.

Şanlıurfaspor yöneticileri ile birlikte Şanlıurfaspor tesislerini gezen, Soran Yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Gökhan Gökmen'den tesisler ile ilgili bilgi aldı.

Basın sözcüsü Gökhan Gökmen, "Şanlıurfaspor tesisleri, Türkiye standartlarının üstünde bir tesis bu tesis Fenerbahçe kulübünde bile yok, 86 dönüm arazi üzerine kurulan bu tesisde, Futbolcu odalarımız tek kişilik çok lüks bir bicimde dizayn edilmiş odalar, Bu odalar bir tek Şanlıurfaspor'da var, Türkiye de hemen, hemen hiçbir kulüpte böyle tek kişilik odalar yok, Şanlıurfaspor'umuzun şu anda kullanılan 2 cim saha, tenis kortları, Basket sahaları, Yüzme havuzu, bir cim sahamızda yapım aşamasında Şanlıurfaspor'un tesis yönünden hiçbir sıkıntısı yok, bizim şu anda en büyük sıkıntımız kalıcı gelir yönünden, Özellikle Şanlıurfa Belediyesinin kalıcı gelir yönünden bize destek vermesini bekliyoruz. Ayrıca CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hale Soran hanımefendiye bizi ziyaret ettiğinden dolayı teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız, yaklaşan seçimler öncesi kendisine ve CHP'ye başarılar dilerim" diye konuştu.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hale Soran'da Şanlıurfaspor yönetimine bizi böyle sıcak karşıladıkları için ayrıca teşekkürlerimi sunarım. İnşallah Şanlıurfaspor için Kahramanmaraş spor maçı bir çıkış maçı olur, Şanlıurfaspor, Urfa'nın en önemli değerlerinden biridir bu takım hepimizin takımıdır, Kulüpler kurumsallaşmadır, inşallah ben Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanlığını kazanırsan Kalıcı gelir yönünden Şanlıurfaspor'a elimden gelen tüm desteği göstereceğim.

Böyle güzel tesisler şehrin sosyal yaşantısında da çok önemli faktörlerden biridir. Şunu da belirmeden geçemeyeceğim, Şanlıurfaspor'a Bayan taraftarlarında desteği çok önemli Ben bir Şanlıurfaspor'lu bayan taraftar olarak inşallah bu hafta oynanacak olan Kahramanmaraş spor maçında Şanlıurfaspor'a destek vermek için Maraş'a gideceğim, Tüm taraftarlarımızında Şanlıurfaspor'a ve yönetimde yer alan arkadaşlara destek vermeleri gerekir, Bu takıma destek olan herkese teşekkürlerimi sunarım İnşallah güzel günler Şanlıurfaspor umuzun olacaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel CHP'nin Kadın Adayından Futbolculara Baklava İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement