Demokrat Parti Teşkilatlarını Oluşturuyor - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Teşkilatlarını Oluşturuyor

Demokrat Parti Teşkilatlarını Oluşturuyor

ancak son dönemde sıkıntılar yaşayan Demokrat Parti'nin Aydın'da tekrardan teşkilatlanma çalışmaları sürüyor.28 Ocak'ta genel merkez tarafından DP İl Başkanlığı görevine getirilen Süleyman Karaman, 29 kişilik il yönetimi listesi oluşturduklarını...

06.03.2013 10:10

Bir dönem Aydın'ı kalesi olarak gören

ancak son dönemde sıkıntılar yaşayan Demokrat Parti'nin Aydın'da tekrardan teşkilatlanma çalışmaları sürüyor.

28 Ocak'ta genel merkez tarafından DP İl Başkanlığı görevine getirilen Süleyman Karaman, 29 kişilik il yönetimi listesi oluşturduklarını belirterek, "DP'yi Aydın'da eski gücüne kavuşturacağız" dedi.

İlçe teşkilatlarını harekete geçirmek için çaba gösterdiklerini ifade eden DP Aydın İl Başkanı Süleyman Karaman, "En kısa zamanda ilçelerimizin genel kurullarını yapacağız. Şu anda dokuz ilçe teşkilatımızı oluşturuyoruz. Tüm ilçelerde seçimlere gireceğiz. DP'yi Aydın'da eski gücüne kavuşturacağız. Parti tabanı ile birlikte çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE IŞIK BEKLİYOR"

İl binası için girişimlerde bulunduklarını ve bir bina aradıklarını kaydeden Karaman, DP Genel Merkezi ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Yerel seçimlerde DP'yi Aydın'da birinci parti yapmayı düşündüklerini belirten Karaman, "İstediğimiz şartlar oluşursa Aydın'da birinci parti olabiliriz. Şu anda halkın yüzde 70'i nereye oy vereceğini bilmiyor. Türkiye yeni bir ışık, yeni bir kurtarıcı bekliyor.

Bir gün Ankara'da güneş daha güzel doğacak. Akşam başka bir Türkiye ile yatacağız, sabah başka bir Türkiye ile kalkacağız"şeklinde konuştu.

LİSTEDE KİMLER VAR

Demokrat Parti Aydın İl Teşkilatı'nın 29 kişilik yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: Süleyman Karaman, Mehmet Cevat Ağan, Nazif Doğan Hurmalı, Adnan Çukur, Mehmet Erbey, Hakan Karaman, Mehmet Mumcuoğlu, İlhan Aydın, Mehmet Dikmen, Levent Elgün, Niyazi Adıyaman, Nazif Özdemir, Tayyar Kaya, Mehmet Yavuz, Metin Güney, Behçet Özkan, Hüseyin Mısırlıoğlu, Ali İhsan Çakır, Cihan Bakalhan, Taner Bütün, Osman Ünver, Mustafa Başkaya, Cafer Demirtaş, İzzet Başaran, Adnan Akoğlu, İbrahim Şeker, Haydar Aslan, Enes Kıvrak, Aydın Ergün - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Teşkilatlarını Oluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement