Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Aydın'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Aydın'da Toplandı

Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Aydın\'da Toplandı

Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Ege Bölgesi 1. İstişare Toplantısı Aydın'da gerçekleştirildi.

20.11.2013 16:12  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Ege Bölgesi 1. İstişare Toplantısı Aydın'da gerçekleştirildi.

Aydın Kadınlar Komisyonu Başkanı Selma Ural'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya, Manisa Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, Komisyon Üyeleri Hülya Şen, Devrim Zerengök, Denizli Kadınlar Komisyonu Başkanı Ruveyda Balkan, Muğla Kadınlar Komisyonu Başkanı Zeynep Süzek ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Şube Müdürü Nezahat Belen, Ak Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Aydın Kadınlar Komisyonu Başkanı Selma Ural, Aydın Kadınlar Komisyonu olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak, hedeflerinin kadın üye sayısını artırmak olduğunu söyledi. Ak Parti Kadın Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ise hem eğitimci hem de bir anne olan kadın çalışanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu, başörtüsü özgürlüğü ile ülkemizde normalleşme adına bir adım daha atıldığını söyledi. Manisa Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Mehtap Şirin'de, komisyonlarının yaptığı çalışmaları anlatarak "Kadının her türlü yönetim alanında edilgen kılındığı toplumumuzda bu yapıyı değiştirmek ve daha etkin bir rol almasını sağlamak birincil hedefimizdir. Bu anlayışla kadınlara yönelik faaliyetler planlayıp çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Amacımız sadece üye sayımızı artırmak değil üyelerimizde sendikacılık bilincini geliştirmek ve kaliteyi artırmaktır. Aynı zamanda toplumumuzda da bu kalitenin dalga dalga yayılarak artmasını sağlamaktır." dedi.

Konuşmaların ardından karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının sonunda, bir sonraki toplantının Denizli'de yapılması kararlaştırıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Aydın'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement