Emekli Vali Yardımcısı Çınar'a İçişleri Bakanlığından Takdir Belgesi - Son Dakika
Yerel

Emekli Vali Yardımcısı Çınar'a İçişleri Bakanlığından Takdir Belgesi

Emekli Vali Yardımcısı Çınar\'a İçişleri Bakanlığından Takdir Belgesi

Bilecik Vali Yardımcılığı görevinde iken emekliye ayrılan Metin Çınar’a, İçişleri Bakanlığı tarafından hizmetlerinden dolayı takdir belgesi verildi.

11.08.2015 12:26

Bilecik Vali Yardımcılığı görevinde iken emekliye ayrılan Metin Çınar'a, İçişleri Bakanlığı tarafından hizmetlerinden dolayı takdir belgesi verildi.

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen belgeyi Vali Yardımcısı Çınar'a vererek, yeni hayatında ailesiyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dileğinde bulundu. İçişleri Bakanı Selahattin Öztürk'ün imzası bulunan belgede, "Kamu düzeni ile toplumun huzur ve güveninin sağlanması, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi, ülkemizin ve milletimizin kalkınması, yücelmesi ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması yolunda, Bolu Kaymakam adayı, Yığılca, Gerger, Boyabat, Silifke, Havza ve Görele ilçelerinde kaymakam, Sivas, Çanakkale, Eskişehir ve Bilecik illerinde vali yardımcısı olarak hizmet verdiniz. Büyük bir fedakarlık ve feragatle yerine getirdiğiniz bu hizmetleriniz Bakanlığımız mensuplarınca örnek alıp takdir ve şükranla anılacaktır. Sizi kutlar, bundan sonra ki yaşantınızda da sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" ifadeleri yer aldı.

Vali Yardımcısı Çınar da, Bakanlık tarafından gönderilen takdir belgesini almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Vali Yardımcısı Çınar'a İçişleri Bakanlığından Takdir Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement