Emet'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Emet'ten Kısa Kısa

AK Parti Belde Başkanlığından İstifa Eden Halil Güngör, Partinin Emet İlçe Başkanlığınca 5, İl Başkanlığınca 15 Olarak Açıklanan İstifa Sayısının 42 Olduğunu İleri Sürdü.

09.12.2010 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emet ilçesine bağlı Çerte beldesinde, AK Parti Belde Başkanlığından istifa eden Halil Güngör, partinin Emet İlçe Başkanlığınca 5, İl Başkanlığınca 15 olarak açıklanan istifa sayısının 42 olduğunu ileri sürdü.

Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisi ve partinin belde yöneticilerinin bulunduğu 42 kişiye ait istifa dilekçesini, AK Parti Emet İlçe Başkanı Adem Canıgür'e teslim ettiklerini savundu.

Canıgür'ün toplu dilekçeyi kabul edemeyeceğini, her kişiye ait ayrı dilekçe yazılması gerektiğini söylediğini ifade eden Güngör, şöyle konuştu:

'Ben de bunun üzerine dilekçedeki imzaların istifa kararı alan kişilere ait olduğunu söyledim. Sonuçta 42 kişiye ait istifa dilekçemizi almadılar. Sonra da istifa eden partili sayılarını İl ve İlçe Başkanlıkları ile Milletvekili farklı olarak vermişlerdir. Çoğu dilekçe sahibinin AK parti üyesi olmadığı iddiasının ise gerçeklerle alakası yoktur. Kim isterse 42 kişinin üye kayıt defterimizde üyemiz olduğunu gösterebilirim. Biz de 42 kişinin istifa dilekçelerini AK Parti Genel Merkezine posta ile gönderdik.'

- DÜNYA KİCK BOKS TURNUVASINA EMET'TEN 3 SPORCU KATILACAK

(FOTOĞRAFLI)

Emet Bor Spor Kulübünün 3 sporcusu, 12-17 Aralık tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek WOF Dünya Kick Boks Turnuvasına katılacak.

Kulüp Başkanı Erol Usta, AA muhabirine, 52 ülkeden 1500 sporcunun yer alacağı turnuvada Emet Bor Sporlu Ali Koç ve Sami Keskin'in orta sıklette, Hüseyin Ak'ın ise ağır sıklette mücadele edeceğini söyledi.

Turnuvada dereceye girecek sporculara kupa, madalya ve turnuvaya katılım belgesi verileceğini belirten Usta, 'Hüseyin Ak, 15 Ocakta Suriye'de yapılacak Kick Boks Dünya Şampiyonasına katılacak. Bor Sporlu sporcularımız gelecek yıl İspanya ve Danimarka'da yapılacak WAKO ve ISKA dünya şampiyonalarında da yer alacak. Hüseyin Ak, serbest dövüş ve savunma branşının yarım eldiven kategorisinde ringe çıkacak.'

- PTT ŞUBESİNDE MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

Milli Piyango İdaresi tarafından yılbaşı özel çekilişi için hazırlanan biletler, PTT Emet Şubesinde de satışa sunuldu.

Alınan bilgiye göre, Emet'te bilet satacak bayi bulunmadığından piyango biletleri PTT Şubesince yapılıyor.

Önceki yıllarda PTT Emet Şubesinde sunulan tüm yılbaşı özel çekilişi biletlerinin satıldığı ifade edilerek, bu yıl da biletlere ilgi gösterildiği kaydedildi.

(AE-SDT-MHD) - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emet'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement