Eskişehir Protokolü Cumhuriyet Kutlaması İçin Espark' Ta Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Protokolü Cumhuriyet Kutlaması İçin Espark' Ta Buluştu

Eskişehir Protokolü Cumhuriyet Kutlaması İçin Espark\' Ta Buluştu

Espark Alışveriş Merkezi ve ELİD’in ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyetin 92’nci yılı ’Atatürk Kıyafetleri’ sergisi ve Hakan Aysev konseri ile kutlandı.

29.10.2015 18:53

Espark Alışveriş Merkezi ve ELİD'in ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyetin 92'nci yılı 'Atatürk Kıyafetleri' sergisi ve Hakan Aysev konseri ile kutlandı.

Etkinlik çerçevesinde gerçekleşen kokteyl ve konsere, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Borsa Başkanı Ömer Zeydan, Ticaret Odası Meclis Başkanı İskender Bayer, Levon Kordonciyan ve davetliler katılımda bulundu.

Atatürk'ün kendi terzisi olan Levon Usta'nın 4'üncü kuşak torunu Levon Kordonciyan tarafından dikilen frak Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesindeki yerini almak üzere sahnede Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e takdim edildi.

Gecenin sonunda gerçekleşen konserde Hakan Aysev, Atatürk'ün sevdiği şarkıları ve İzmir marşını seslendirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Protokolü Cumhuriyet Kutlaması İçin Espark' Ta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement