CHP'li Balbay, Geçmişten Geleceğe Türkiye Konferansı Verdi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Balbay, Geçmişten Geleceğe Türkiye Konferansı Verdi

CHP\'li Balbay, Geçmişten Geleceğe Türkiye Konferansı Verdi

CHP İzmir Milletvekili Balbay, Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi salonunda Geçmişten Geleceğe Türkiye konulu konferans verdi.

29.01.2014 19:10  Güncelleme: 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "50 günden bu yana mikrofonu 82 kez elime alarak konuşma yapıyorum. Çok yere gitmek ve insanlarla yüz yüze olup hayatımın bundan sonraki günlerinde düşüncelerimi göz göze aktarmak istiyorum" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'ndeki "Geçmişten Geleceğe Türkiye" konferansında konuşan Balbay, 50 gün önce özgürlüğüne kavuştuğunu belirterek, "Bugün özgürlüğüme kavuşmamın 50'nci günü. 50 günden bu yana mikrofonu 82 kez elime alarak konuşma yapıyorum. Çok yere gitmek ve insanlarla yüz yüze olup, hayatımın bundan sonraki günlerinde düşüncelerimi göz göze aktarmak istiyorum" diye konuştu.

Balbay, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı, Muammer Aksu, Turan Dursun, Bahriye Üçok ve Necip Hablemitoğlu'nu unutturmadıklarını, onlara büyük borçları bulunduğunu anlatarak, borçlarını, onların düşüncelerini iktidara taşıdıklarında ödemiş olacaklarını kaydetti.

Yerel seçimle çok önemli iki seçimin daha Türkiye'yi beklediğine işaret eden Balbay, şunları söyledi:

"Şimdi önümüzde 3 seçim var. Bu seçimlerin her biri, diğerini tetikleyecek. Her seçim bir sonraki ile bütünleşecek. Bütün siyasetler, umut üzerine yapılır. Genel olarak siyaset, hayır değil, evet üzerine yapılır ve insanlara her gün nasıl kötü olduğunu, ne kadar kötü yönetildiğini anlatarak siz yeni bir iktidar yapamazsınız."

Konferansın ardından Balbay, katılımcılara imzalı kitabını dağıttı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li Balbay, Geçmişten Geleceğe Türkiye Konferansı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement