Genç Girişimciler Çanakkale'de - Son Dakika
Yerel

Genç Girişimciler Çanakkale'de

Genç Girişimciler Çanakkale\'de

Çanakkale Ticaret Borsası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Genç Girişimciler Üst Kurul üyelerini ve Marmara Bölgesinde bulunan illerin Genç Girişimciler Kurullarının Başkanlarını Çanakkale’de ağırladı.

26.04.2014 11:34

Çanakkale Ticaret Borsası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Genç Girişimciler Üst Kurul üyelerini ve Marmara Bölgesinde bulunan illerin Genç Girişimciler Kurullarının Başkanlarını Çanakkale'de ağırladı.

Kurul Üyelerini 24 Nisan Törenleri vesilesiyle Çanakkale'ye davet eden Çanakkale Ticaret Borsası, hem uluslar arası törenlere katıldılar hem de Borsa'da Çanakkale ekonomisini, girişimciliğini, yatırım potansiyelini değerlendirdiler. Toplantılara TOBB Girişimcilik Üst Kurul Üyeleri Sezai Hazır, Sedat Kılıç, Ziya Kalkavan TOBB Girişimcilik Dairesi Uzmanı Ali Taylan Öztaylan, İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Kiler, Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret Karaçalı, Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Halim Polat Öztaş, Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Soner Ilık, Tekirdağ genç girişimciler kurulu Başkanı Hülya Perin, Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yrd.- Murat Pala, Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yrd. Metin Aslan Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Atakan Yüksel Marmara Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İ.Kürşat Tuna, Başkan yardımcıları Fatih Güçlü ve Serkan Germez, Çanakkale Genç Girişimciler kurulu üyeleri, Hasan Beypazarlı, Jale Kırbaş, Bilge Yelkenci, Süleyman Uysal Fatih Ceylan, Murat Türkoğlu, Fahri Coşkun, Selim Toprak katıldı.

Ziyaretler, toplantı ve görüşmeler hakkında bir basın açıklaması yapan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen "Genç girişimcilerimizin gençlerimizin 24 Nisan Çanakkale Savaşlarının 99. Yılı Anma Törenleri vesilesiyle ilimize teşrif etmeleri bizleri çok memnun etti. Girişimcilerimiz Şehitler Abidesindeki uluslar arası törenlere iştirak ettiler, diplomatik misyonların konuşmalarına ve törenlerini izleme imkanı buldular. İlimizin 2015 yılına yönelik potansiyelini, organizasyonun önemi ve büyüklüğünü bir girişimci gözüyle görme imkanı buldular. Çanakkale Savaşlarının hem ülkemiz tarihindeki hem de dünya tarihindeki müstesna önemini kavrama fırsatını elde ettiler" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Girişimciler Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement