İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, vatandaşlara İsrail mallarının kullanması ve boykot etmesi için çağrıda bulunduğunu açıkladı.

22.07.2014 10:27

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, vatandaşlara İsrail mallarının kullanması ve boykot etmesi için çağrıda bulunduğunu açıkladı.

Başkan Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Filistin halkına karşı Gazze'de vahşice saldırılarda bulunan İsrail'i en sert şekilde kınadıklarını belirtti.

Ceyhan Belediyesi ve personeli olarak İsrail'in ürünlerini her hangi bir şekilde kullanmama kararını aldıklarını ve Ceyhanlı vatandaşlara boykot çağrısında bulunan Öztürk, şunları kaydetti:

"İsrail tarafından günlerdir Müslüman kardeşimiz Filistin halkına karşı vahşice bir saldırı düzenleniyor; masum kadınlar ve çocuklar katlediliyor. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz siyasi tepkilerini en yüksek perdeden dile getirmektedir. Türkiye'nin her yerinde protestolar yapılıyor. Tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizi de bu boykota destek vermeye davet ediyorum. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak İsrail menşeli tüm ürünleri boykot ederek tepkimizi ortaya koyuyoruz." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement