İzmirli Kuaförler Bulgaristan Yolcusu - Son Dakika
Yerel

İzmirli Kuaförler Bulgaristan Yolcusu

İzmirli Kuaförler Bulgaristan Yolcusu

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Uluslararası Dünya Saç Festivali'ne İzmir'den Endem kuaför'den Kudret Aydın ve Serkant Kuaför'den Serkant Aydoğmuş özel davet le çağırıldı.2014-15 kış ve yaz saç modellerinin sergileneceği festivalde...

19.10.2013 16:56

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Uluslararası Dünya Saç Festivali'ne İzmir'den Endem kuaför'den Kudret Aydın ve Serkant Kuaför'den Serkant Aydoğmuş özel davet le çağırıldı. 2014-15 kış ve yaz saç modellerinin sergileneceği festivalde Türkiye'yi temsil edecek olan Kuaför Kudret Aydın 'avantgarde saç', Serkant Aydoğmuş da 'yüksek fantezi avantgarde' modellerle podyumda yer alacak.

Türk kuaförler, Rusya, İtalya, Bulgaristan, Kosova, Hırvatistan, Letonya, İran, İrlanda, İngiltere ve Almanya'dan kuaförlerin katılacağı festivalde Türkiye'yi temsil edecekler.

Türkiye ve İzmir'i başarıyla temsil edeceklerine inandıklarını belirten Kudret Aydın, "Dünya Kuaförler federasyonu CMC Cat İzmir başkanı olarak dünya kuaförleri ile sahnede ve sahne arkasında fikir alışverişin bulunacağız. Sanatımızı Türk Bayrağı altında uluslararası bir mecrada icra etmekten gurur duyacağız. İzmir'in ve EXPO 2020 tanıtımlarında elçilik görevi alarak Festivalde Temsil etmek hedefimizdir. EXPO 2020'yi İzmir'de istiyoruz" dedi.

Serkant Aydoğmuş da Kasım ayında yapılacak EXPO 2020 oylamasında İzmir'in zaferle çıkması için Bulgaristan'da yapılacak festivale sanat elçisi olmak için katıldığını, festivalde sahne alacağı saç modellerini expo ve sağlık temaları ile tasarlayıp sunacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirli Kuaförler Bulgaristan Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement