Karakol, Ana Sınıfı Oldu - Son Dakika
Yerel

Karakol, Ana Sınıfı Oldu

Karakol, Ana Sınıfı Oldu

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan karakol binası ana sınıfına dönüştürüldü.

22.09.2011 16:55

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan karakol binası ana sınıfına dönüştürüldü. 17 öğrenciyle eğitim-öğretime başlayan ana sınıfındaki nezarethane de oyuncak deposu oldu.

Merkez Palandöken ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 10 yıldan beri karakol olarak kullanılan bina, Milli Eğitim'e tahsis edildi. Palandöken ilçesinde yaptırılan yeni karakol binasının hizmete girmesiyle bir süreden beri boş duran binayı alan Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, buraya üç ana sınıfı yaptırdı. Odalardan biri öğretmenler için dizayn edilirken, nezarethane oyuncak ve malzeme deposu oldu. 2011-2012 eğitim öğretim sezonunda kapısını 17 öğrenciyle açan ana sınıfı, minik çocukların eğitim gördükleri ve oyun oynadıkları merkez halini aldı.

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, daha önce karakol binası olarak kullanılan binanın Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ilçe milli eğitim müdürlüğüne tahsis edildiğini belirtti. Binanın onarımdan sonra Orgeneral Selahattin Demircioğlu İlköğretim Okulu bünyesinde oluşturulan ana sınıfına dönüştürüldüğünü vurgulayan Esmer, okul öncesi eğitimi ilçede yaygınlaştırılacağını bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Karakol, Ana Sınıfı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement